Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Αυτα δεν τα λενε τα καναλια ! ! ! Μονο αυτοι οι δυο Ελληνες ευρωβουλευτες, δεν ψηφισαν την χρηματοδοτηση της Τουρκιας...

Οι μάσκες έπεσαν και σε αυτή την σύνοδο της Ολομελείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. 
Ο Γιάννης Λαγός καταψήφισε την χρηματοδότηση της Τουρκίας για το “προσφυγικό”

Κατά την ψηφοφορία για την έκθεση “σχετικά με την πρόταση απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με την κινητοποίηση του περιθωρίου για απρόβλεπτες ανάγκες το 2020 για να συνεχιστεί η ανθρωπιστική στήριξη προς τους πρόσφυγες στην Τουρκία” καθώς και για την έκθεση “σχετικά με τη θέση του Συμβουλίου επί του σχεδίου διορθωτικού προϋπολογισμού αριθ. 5/2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το οικονομικό έτος 2020 – 

Συνέχιση της παροχής στήριξης στους πρόσφυγες και τις κοινότητες υποδοχής ως αντίδραση στη συριακή κρίση στην Ιορδανία, τον Λίβανο και την Τουρκία”, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές απέδειξαν ότι είναι απλώς Ελληνόφωνοι. 

Με εξαίρεση τον επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., Γιάννη Λαγό και τον Εμμανουήλ Φράγκο, οι οποίοι καταψήφισαν την χρηματοδότηση του απεχθούς καθεστώτος Ερντογάν για την διαβίωση των δήθεν “προσφύγων”, όλοι οι υπόλοιποι προτίμησαν να υπερψηφίσουν την κατάπτυστη αυτή πρόταση της Κομισιόν. 

Αυτή η διαφοροποίηση του Γιάννη Λαγού από τον εσμό των ανθελλήνων αποτελεί έναν ακόμα τίτλο τιμής και απόδειξη ότι παλεύει μόνος του στις Βρυξέλλες για Ελλάδα και Ορθοδοξία.








Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.