Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Ειναι επικινδυνος για την Ελλαδα...Επικροτησε την δολοφονια του Ιρανου Στρατηγου ο Μητσοτακης και εστρεψε το Ιραν εναντιον της Ελλαδος...

Καναμε το Ζαβο Πρωθυπουργο...
Επομενο ειναι να κανει ζημια στην Ελλαδα...

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας- Ιράν λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες, κάθως όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, υπάρχει βιάβημα διαμαρτυρίας από την Τεχεράνη για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, με τις οποίες επικρότησε την εκτέλεση του Ιρανού υποστράτηγου Κ. Σουλεϊμανί από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Πιο αναλυτικά, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο Open TV σήμερα το πρωί επιβεβαίωσε ότι υπήρξε διάβημα διαμαρτυρίας από πλευράς του Ιράν στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ πρόσθεσε ότι αργότερα σήμερα θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ, ο οποίος ζήτησε να του μιλήσει.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.