Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Σταματηστε επιτελους, να παρακαλατε τον Τραμπ ρε Μητσοτακηδες, γραμμενους σας εχει...

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ...
ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ....
ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ Ζ@ΛΙΖΕΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ…

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν υπολογίζει καθόλου τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς μετά το φιάσκο της ακύρωσης της συνάντησής τους με απόφαση του Αμερικανού ηγέτη, την τελευταία στιγμή τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά την επίσκεψη του Κ.Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για την σύνοδο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, τώρα αποφάσισε να μην υπάρξει καν κοινή παρουσία και δηλώσεις των δύο ανδρών προς τον Τύπο!

Παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργικού γραφείου και του υπουργείου Εξωτερικών, ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Θα είναι ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός που θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον και θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο και δεν θα υπάρξει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια της πρωθυπουργικής επίσκεψης, ο Ντόναλτ Τραμπ, μετά την περίπου «αναγκαστική» όπως δείχνει, η συμπεριφορά του, συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό, παραπέμπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε δείπνο με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τον υπουργό των Εξωτερικών, που και αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο αλλά στο State Department.

Πάλι καλά που του έδωσαν βίζα, δηλαδή…

Νομίζατε ότι η Ελλάδα θα περίμενε κάτι από αυτό το ταξίδι; Η απάντηση δόθηκε από την ίδια την είδηση. Ρεζίλι των σκυλιών γίναμε από έναν άνθρωπο που μόνο σε ηγέτη μιας υποτιθέμενης αναπτυσσόμενης χώρας δεν είναι…







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.