Και… πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες για τα «τουρκικά» ψάρια του ελληνικού Αιγαίου...
Και η Κυβερνηση μας αγρον αγοραζει....
Κοιμουνται ορθιοι και πληρωνουν ξενοδοχειο...
Ετσι λοιπον...
Ενώ υπάρχει η γνωστή διαμάχη εξ’ αιτίας της αυξανόμενης συνεχώς τουρκικής προκλητικότητας για την κυριαρχία στο Αιγαίο, οι Τούρκοι με την δική μας συγκατάθεση εκμεταλεύονται τα αλιεύματα και μάλιστα εξάγουν μεγάλες ποσότητες ψαριών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Ένωσης Ψαράδων Σμύρνης, Mehmet Şahin Çakan, τα τελευταία επτά χρόνια έχουν σημειώσει κατακόρυφη άνοδο οι εξαγωγές ψαριών από την περιοχή του Αιγαίου προς την Ελλάδα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mehmet Şahin, καθημερινά αναχωρούν από την Σμύρνη 3 μεγάλα καμιόνια με ψάρια που καταλήγουν στις ψαραγορές της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Καβάλας. Το κέρδος της τουρκικής πλευράς κυμαίνεται καθημερινά περί τα 50 χιλιάδες ευρώ.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Ψαράδων Σμύρνης, υπάρχει αρίστη συνεργασία με τους Έλληνες που συνεργάζονται με τους Τούρκους στις εισαγωγές ψαριών από την Τουρκία. Εμείς με τους Έλληνες, υποστήριξε ο Mehmet Şahin, έχουμε τις ίδιες γαστρονομικές προτιμήσεις και εκτιμούμε τον μεγάλο θησαυρό του Αιγαίου που είναι τα ψάρια του.
Έτσι τουλάχιστον στον τομέα αυτό λύθηκε με τον πιο αίσιο τρόπο, κατά τους Τούρκους, η ελληνοτουρκική διαμάχη στο Αιγαίο.
πηγη
Και η Κυβερνηση μας αγρον αγοραζει....
Κοιμουνται ορθιοι και πληρωνουν ξενοδοχειο...
Ετσι λοιπον...
Ενώ υπάρχει η γνωστή διαμάχη εξ’ αιτίας της αυξανόμενης συνεχώς τουρκικής προκλητικότητας για την κυριαρχία στο Αιγαίο, οι Τούρκοι με την δική μας συγκατάθεση εκμεταλεύονται τα αλιεύματα και μάλιστα εξάγουν μεγάλες ποσότητες ψαριών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Ένωσης Ψαράδων Σμύρνης, Mehmet Şahin Çakan, τα τελευταία επτά χρόνια έχουν σημειώσει κατακόρυφη άνοδο οι εξαγωγές ψαριών από την περιοχή του Αιγαίου προς την Ελλάδα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mehmet Şahin, καθημερινά αναχωρούν από την Σμύρνη 3 μεγάλα καμιόνια με ψάρια που καταλήγουν στις ψαραγορές της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Καβάλας. Το κέρδος της τουρκικής πλευράς κυμαίνεται καθημερινά περί τα 50 χιλιάδες ευρώ.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Ψαράδων Σμύρνης, υπάρχει αρίστη συνεργασία με τους Έλληνες που συνεργάζονται με τους Τούρκους στις εισαγωγές ψαριών από την Τουρκία. Εμείς με τους Έλληνες, υποστήριξε ο Mehmet Şahin, έχουμε τις ίδιες γαστρονομικές προτιμήσεις και εκτιμούμε τον μεγάλο θησαυρό του Αιγαίου που είναι τα ψάρια του.
Έτσι τουλάχιστον στον τομέα αυτό λύθηκε με τον πιο αίσιο τρόπο, κατά τους Τούρκους, η ελληνοτουρκική διαμάχη στο Αιγαίο.
πηγη