Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΒΡΥΧΑΤΑΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ!!Επιδειξη ισχυος απο τον Ρωσικο στολο στην Βαλτικη!!με πανω απο 200 νεα πολεμικα πλοια...στελνει το μηνυμα της.......

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ!!!ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΜΕ 200 ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ!!!!
Η Ρωσια πραγματοποιησε ναυτικα γυμνασια στην Βαλτικη στελνοντας το μηνυμα της σε οποιον την αμφισβητησει!!!!Συγκεκριμενα ο Ρωσικος στολος ανανεωμενος με 200 περιπου νεα πολεμικα πλοια και με ανανεωμενο οπλισμο σπερνει τον τρομο απο την δυναμη πυρος που ελαβαν χωρα στις ασκησεις στην περιοχη της Βαλτικης θαλασσας!!!!
Ειδικότερα, τα πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Βαλτικής ολοκλήρωσαν πολύ δύσκολες αποστολές αντιμετώπισης αεροπορικών επιθέσεων από πλασματικό εχθρό, ενώ στην συνέχεια προχώρησα σε μπαράζ πυροβολικού εναντίον παράκτιων αλλά και θαλάσσιων στόχων!!!!

Σκορπίζει θάνατο το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό στην Βαλτική και στη Θάλασσα Μπάρεντς.

Η Ρωσία αναβάθμισε για άλλη μία φορά το στόλος της και οι εικόνες από τον νέο οπλισμό προκαλούν τρόμο.

Μετά τις αναγγελίες του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας για την τρομακτική και τρομερή αναβάθμιση του ρωσικού Ναυτικού με σχεδόν διακόσια νέα πολεμικά πλοία σε λιγότερο από δέκα χρόνια, οι διάφοροι Στόλοι προχώρησαν σε εκτεταμένες ασκήσεις.

Βέβαια, αυτό που προκαλεί εντύπωση δεν είναι μόνο οι θαλάσσιες περιοχές στις οποίες έλαβαν χώρα οι ασκήσεις, αλλά τα σενάρια αυτών, σύμφωνα με τα οποία αντιμετώπιζαν «εχθρικές» δυνάμεις οι οποίες αν δει κάποιος καλύτερα, «έμοιαζαν» υπερβολικά με τις αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις.

Ειδικότερα, τα πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Βαλτικής ολοκλήρωσαν πολύ δύσκολες αποστολές αντιμετώπισης αεροπορικών επιθέσεων από πλασματικό εχθρό, ενώ στην συνέχεια προχώρησα σε μπαράζ πυροβολικού εναντίον παράκτιων αλλά και θαλάσσιων στόχων, στο πλαίσιο προγραμματισμένων ασκήσεων στην Βαλτική Θάλασσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου του Στόλου «στο πλαίσιο του σεναρίου των ασκήσεων, ο Στόλος αναγνώρισε μια μαζική απογείωση εχθρικών αεροσκαφών από αεροπλανοφόρου, που είχαν ως στόχο να χτυπήσουν και να καταστρέψουν τις ρωσικές δυνάμεις σε συγκεκριμένη περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας”.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.