Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΨΕΥΤΕΣ ! ! ! Δεν ακυρωσαν το προστιμο της γιαγιας που πουλουσε καλτσακια, αλλα το πληρωσε ο ΚΥΡΙΟΣ Λάζαρος Κυρίζογλου! ! !

Ψευτες ελεεινοι και τρισαθλιοι...
Μονον αυτος ο χαρακτηρισμος τους περιγραφει επαρκως....
Βγηκαν και διαλαλουσαν ψευδως, οτι το προστιμο ακυρωθηκε.....
Φτου σας ξεφτιλες !



Ο κύριος Λάζαρος Κυρίζογλου, κατά τις τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες απο την συμπρωτεύουσα, είναι αυτός που κατέβαλλε το πρόστιμο (του ΑΙΣΧΟΥΣ!) των 200 ευρώ, για  την τιμωρία της 90χρονης γιαγιάκας που συνελήφθη απο 3 – παρακαλώ – αστυνομικούς στήν Θεσσαλονίκη, επειδή πουλούσε μάλλινα χειροποίητα καλτσάκια και φταίει για την …πτώχευση της χώρας!!!!!!

Εύγε σας Κύριε Δήμαρχε!
(ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 4 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ 5η, ΕΝΩ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ή ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Και  α μ έ τ ρ η τ η  ΝΤΡΟΠΗ στήν κάθε Όλγα και στήν κάθε Κατερίνα πού ατυχώς προΐστανται του υπουργείου Προστασίας του …αλλοδαπού πολίτου(!) και τά αρμόδια (;) όργανα του οποίου σπεύδουν και συλλαμβάνουν 90 χρονες γιαγιάδες, κρατώντας τες στο αστ.τμήμα χωρίς κάν νερό, που διαθέτουν παρανόμως στόν δρόμο μάλλινα καλτσάκια και πλήττουν ανεπίτρεπτα την εθνική οικονομία.
Η μάστιγα του παραεμπορίου …ΝΙΚΗΘΗΚΕ!
«Ιωάννης Καποδίστριας»

odysseiatv

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.