Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ....ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΠΟ ΤΟΥΣ....

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ (κατσιβελοι)ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!!!!Για μια ακομη φορα οι κατοικοι της κοινοτητας Ανθηλης λιγο εξω απο την Λαμια εζησαν σκηνες τρομου!!!!Συμφωνα με μαρτυριες αγριος τσακωμος ξεσπασε μεταξυ δυο οικογενειων γυφτων . Αρχικα ακουστηκαν φωνες απο τον καυγα και εν συνεχεια ακουστηκαν πυροβολισμοι!!!Αμεσως εφτασε περιπολικο της Αστυνομιας αλλα επειδη τα πραγματα ηταν πολυ οξυμενα ειδοποιηθηκε μεγαλυτερη δυναμη!!!Η αιτια του καβγα που ξεσπασε ηταν τα ματια μιας γυναικας!!!

Λαμία: Άγριο ξύλο και επεισόδια με Καλάνσικοφ μεταξύ Τσιγγάνων.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη σπεύδει στην κοινότητα της Ανθήλης έξω από τη Λαμία, όπου οι τσιγγάνοι έχουν σηκώσει στο πόδι όλο το χωριό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων αρχικά ακούστηκαν τσακωμοί και φωνές, από την περιοχή όπου διαμένουν οι τσιγγάνοι και στη συνέχεια απανωτοί πυροβολισμοί.

Όπως ήταν φυσικό κλήθηκε η αστυνομία ωστόσο το ένα περιπολικό που έφτασε στην Ανθήλη δεν μπορούσε να πλησιάσει στο γκέτο των τσιγγάνων, αφού κινδύνευε η ζωή των αστυνομικών, γι αυτό κάλεσαν βοήθεια και στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του Lamiareport.gr κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε δυο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα, τα οποία διακομίστηκαν στα Επείγοντα του νοσοκομείο Λαμίας. Το ρεπορτάζ λέει ότι δεν έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμό αλλά από ξυλοδαρμό.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι δυο οικογένειες τσιγγάνων  συνεπλάκησαν μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έβγαλαν καλάσνικοφ και πυροβολούσαν στον αέρα, σηκώνοντας στο πόδι όλο το χωριό.

Αυτή την ώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, ενώ στο σημείο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Πρόσφατα οι κάτοικοι της Ανθήλης είχαν κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και είχαν ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, αφού η κατάσταση με τους τσιγγάνους  στο χωριό έχει ξεφύγει.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.