Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Φευγουν οι Αμερικανοι απο την Συρια αφου απεκτησαν κι αλλον εναν πελατη ν αγοραζει τα οπλα τους.....

<<ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ>>
Επεσε τελικα ο Ερντογαν στην παγιδα που του εστησαν......και τωρα βρισκεται σε απογνωση!!!
<<Οι φιλοι του οι Αμερικανοι>>φαινεται οτι τον πουλησαν και παρ ολο την αποχωρηση τους στηριζουν τους Κουρδους....
Θελουν και σ αυτους να πουλησουν οπλα....
Θελουν πελατες...






Τεράστια παγίδα στους Τούρκους συμπληρώνει ο αμερικανικός στρατός, ο οποίος παραδίδει και άλλα όπλα στους Κούρδους στην πόλη Manbij προκαλώντας εγκεφαλικά στον Ερντογάν.

Ο στρατός των Η.Π.Α. απέστειλε και άλλα όπλα στην πόλη Manbij στη βορειοανατολική περιοχή του Χαλεπίου, σύμφωνα με τοπικούς δημοσιογράφους μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τον τοπικό δημοσιογράφο Mohammed Hassan, οι ΗΠΑ έστειλαν φάλαγγα οχημάτων με μεγάλη ποσότητα όπλων στο Manbij μέσω της διεθνούς οδού που συνδέει τις βόρειες Συριακές επαρχίες Al-Raqqa, Aleppo και Al-Hasakah.

Παρά την απόσυρση αμερικανικού στρατιωτικού εξοπλισμού την Παρασκευή, ο Συνασπισμός των Η.Π.Α. παραμένει ενεργός σε διάφορα μέτωπα στη βόρεια και ανατολική Συρία.

Ενώ η Τουρκία έχει απειλήσει επανειλημμένα να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη, τα σχέδιά τους φέρονται να παρεμποδίζονται λόγω της μεγάλης παρουσίας στρατευμάτων των ΗΠΑ κατά μήκος των συνόρων.

Ο στρατός των ΗΠΑ δεν είναι πιθανό να αποχωρήσει ολοκληρωτικά από τη Συρία για αρκετό διάστημα, κάτι που βάζει φρένο στα σχέδια της Τουρκίας.

Ένα είναι πλέον σίγουρο και τεκμηριωμένο. Η Τουρκία το επόμενο διάστημα αναμένει άσχημες εξελίξεις, ειδικά στο εσωτερικό της, και αυτό το πρόβλημα σκοπεύει να εξωτερικεύσει η Άγκυρα σε Συρία, Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.

Η Ελλάδα οφείλει και πρέπει να κινηθεί με νέες προοπτικές και νέες ικανές πολιτικές ηγεσίες μέσα από στα πολλά «απόνερα» που θα σηκώσει η «βύθιση» της Μεγάλης Τουρκίας του Ερντογάν που διάγει περίοδο διαμελισμού και καταστροφής.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.