Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Γεμισε αφισες <Μακεδονομαχων> η Βορειος Ελλας και επιασε πανικος μερικους μερικους...


«ΈΧΟΥΝ ΚΛ@ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ»! 
ΟΙ «ΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ» ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! 
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ! ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.

Εκατοντάδες αφίσες σαν κι αυτήν έχουν μπει σε όλη την πόλη των Γρεβενών !Άλλοι τις βάζουν και άλλοι τις βγάζουν!
Μάλλον κάποιοι έχουν χάσει την ουσία του θέματος ή και τον ύπνο τους! Φυσικά υπάρχουν και παρασκηνιακές εξελίξεις όπως επίσης και αλλά πολλά για τα οποία θα ενημερωθείτε εν ευθέτω χρόνο!
Ποιους και γιατί τους πείραξε μια απλή ερώτηση;

Για να προλάβουμε τυχόν ανυπόστατα σχόλια και οτιδήποτε άλλο να σημειώσουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για μια απλή ερώτηση και τίποτα άλλο! Καλό θα ήταν να μην βλέπετε αδικήματα και σχηματισμό δικογραφιών από το πουθενά! Βέβαια δικαίωμά σας είναι όπως και αναφαίρετο δικαίωμα του Ελληνικού λαού να εκφράζεται με τρόπο ειρηνικό όπως στην προκειμένη περίπτωση!

Για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξαν εξελίξεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε άμεσα από το grevenalike όπως πάντα!

Αφίσες στη Θεσσαλονίκη: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» σε όλο το κέντρο!

Αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της νύχτας. Τα άτομα που συμμετείχαν στη δράση κατάφεραν να τοποθετήσουν αφίσες ακόμη και στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τον συμβολισμό που θέλησαν να πετύχουν οι υπέρμαχοι της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Η αφίσα του Σταύρου Θεοδωράκη φωτογραφήθηκε με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η αφίσα του φιλόσοφου Κώστα Ζουράρι είχε ως φόντο την παλιά Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Ο Τάσος Κουράκης τοποθετήθηκε μπροστά από τη στάση Σιντριβάνι του Μετρό Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγο καιρό για την επιθεώρηση του έργου.

πηγη 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.