Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ... λέει ο Πατερας του Ηρωα στον Μπερισα και εχει δικιο ! ! !

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΡΑΜΑ….
ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ....
Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Στις προκλητικές δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα να καταργηθεί ο εορτασμός του «Όχι» στη Βόρεια Ήπειρο και ότι ο θάνατος του Κωνσταντίνου Κατσίφα ήταν καλοστημένο σχέδιο για να αναδειχθεί θέμα «Βορείου Ηπείρου», απάντησε ο πατέρας του ομογενούς που σκοτώθηκε από αλβανικά πυρά ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και πρόσθεσε:

«ποιος είσαι εσύ κύριε Ράμα που θα αμαυρώσεις την προσωπικότητα του παιδιού μου και την προσωπικότητα όλου του Ελληνισμού; Ποιος είσαι εσύ ωρέ τέρας της φύσεως, γαϊδούρι της κυβερνήσεως, αλλόθρησκε γενίτσαρε τουρκόσπορε».

ΠΗΓΗ 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.