Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ψυχολογικο περα δωθε και παρακρουση, απο την Συνεντευξη του Σερβου Ηρωα Στρατηγου Μλαντιτς, επαθαν οι Δυτικοι.....

Ακομη και στην φυλακη τρεμουν, τον αδικοφυλακισμενο Ηρωα....
Και θυμηθητε μου οταν πεθανει θα παραδεχθουν την αθωωτητα τους οπως εκαναν με το Μιλοσεβιτς και απλως θα ζητησουν συγνωμη για το λαθος τους......
Ετσι κανουν οι δολοφονοι των λαων !

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ερευνά για τυχόν ευθύνες του Σέρβου πρώην στρατιωτικού ηγέτη στη Βοσνία Ράτκο Μλάντιτς διότι έδωσε συνέντευξη σε σερβικό κανάλι από τον τόπο κράτησής του στην Ολλανδία. Ο Μλάντιτς κλήθηκε να απαντήσει τηλεφωνικά σε ερωτήσεις αφού πρώτα τον είχε καλέσει ο γιος του Ντάρκο που ήταν παρόν, ο οποίος εκδίδει βιβλίο σχετικά με τη δράση του πατέρα του.

Εκπρόσωπος του δικαστηρίου ανέφερε ότι οι κρατούμενοι έχουν το δικαίωμα επικοινωνίας με τις οικογένειές τους, αλλά κάθε επαφή τους με τα media πρέπει πρώτα να έχει εγκριθεί, προκαταβολικά, από τη γενική γραμματεία του ΟΗΕ.

«Ερευνούμε αν έχουν παραβιαστεί οι κανόνες κράτησης», ανέφερε η εκπρόσωπος, αρνούμενη πάντως να αναφέρει αν, σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση, θα υπάρξουν συνέπειες για τον κρατούμενο Μλάντιτς.

«Εναπόκειται στον ΟΗΕ να αποφασίσει αν έχει υπάρξει παράβαση. Αν διαπιστωθεί θα ληφθούν μέτρα», είπε.
Ο Ντράκο Μλάντιτς ήταν φιλοξενούμενος στο σερβικό κανάλι μαζί με τον Ρώσο κομμουνιστή βουλευτή Πάβελ Ντορόκιν και τον επίσης καταδικασμένο για εγκλήματα πολέμου Σέρβο εθνικιστή Βόιτσλαβ Σέσελι.

Ο Ράτκο Μλάντιτς καταδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2017 και καταδικάστηκε σε ισόβια για εγκλήματα πολέμου στη Βοσνία. Ο ίδιος έχει εφεσιβάλει την απόφαση. Η τελική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το 2019.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.