Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ..ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ...ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑΤΟ.......ΕΑΝ......

ΣΑΦΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ !!!Μετα την ανακοινωση του Τραμπ οτι θα αποσυρθει απο την περιβοητη συμφωνια για τα πυρηνικα INF ....Ο Βλαδιμηρος διαμυνησε προς καθε κατευθυνση οτι ο ρωσικος στρατος ειναι πανετοιμος να επεμβει σε περιπτωση που η διπλωματικη οδος δεν θα βγαλει πουθενα!!!Και καλεσε τις ΗΠΑ να σκεφτει πολυ καλα την αποφαση της για αποσυρση της απο την συμφωνια!!!!

Ο Πούτιν ήταν σαφέστατος: «Όπου δεν περνάει η διπλωματία αναλαμβάνει ο ρωσικός στρατός»

Άλλο ένα ξεκάθαρο μήνυμα της Μόσχας προς τη Δύση και κυρίως το ΝΑΤΟ.
Η Ρωσία εμμένει στη θέση της για παραμονή των ΗΠΑ στη συμφωνία INF για τα πυρηνικά όπλα αλλά προειδοποιεί πως αν η οδός της διπλωματίας δεν βγάλει πουθενά, ο στρατός θα βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, έχει δηλώσει ανοιχτά πως σκοπεύει να αποσυρθεί από τη συμφωνία

INF για τα πυρηνικά, δημιουργώντας μεγάλη αναταραχή στο διεθνές στερέωμα το τελευταίο διάστημα.
Η Ρωσία από την πλευρά της συμβουλεύει τις ΗΠΑ να σκεφτούν μια τέτοια κίνηση με περισσότερη νηφαλιότητα, με τον Βλαντίμιρ Ερμακόφ, διευθυντή του τμήματος για τη Έλεγχο των Όπλων του ρωσικού ΥΠΕΞ, να ξεκαθαρίζει πως η χώρα θα είναι σε ετοιμότητα απέναντι σε οποιαδήποτε απόφαση λάβουν οι ΗΠΑ.

«Φυσικά, έχουμε λύσεις για κάθε σενάριο», ανέφερε ο αξιωματούχος.

«Λοιπόν, όσοι δεν θέλουν να ακούσουν τον Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος εξηγεί τα πάντα με λεπτομέρεια, θα πρέπει να ακούσουν τι θα τους εξηγήσει ο Σεργκέι Σόϊγκου», δήλωσε ο Ερμακόφ, αναφερόμενος στους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας, σύμφωνα με το ρωσικό Sputnik.

Η 30ετής συνθήκη απαγορεύει την κατοχή και ανάπτυξη πυρηνικών όπλων μικρής και μεσαίας εμβέλειας. Τα τελευταία χρόνια, η Μόσχα και η Ουάσινγκτον έχουν εξαπολύσει αμοιβαίες κατηγορίες για παραβίαση της συμφωνίας.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε τις ΗΠΑ να «αντιμετωπίσουν το θέμα με αίσθηση πλήρους ευθύνης», προσθέτοντας ότι η απόφαση της Ουάσιγκτον να αποχωρήσει από τη συμφωνία «δεν μπορεί και δεν θα μείνει αναπάντητη».

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.