Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ !!! ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ??.....ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ.....

Μετα την καταπτυστη συμφωνια των Πρεσπων......ερχονται και οι ριζικες αλλαγες στα Πανεπιστημια...που με εντονο <<ζηλο>>ετοιμαζει η @ριστεροφ@σιστικη κυβερνηση των Τσυριζ@νελ.Μετα την συγχωνευση ΤΕΙ και ΑΕΙ.....οι αλλαγες που ερχονται σε βιβλια Ιστοριας...διερωταται κανεις ο ορος Μακεδονια θα εμπεριεχεται στα Πανεπιστημια??Η θα ασκησουν βετο τα Σκοπια να ονομαζονται Πανεπιστημια Βορειου Ελλαδος??...Παντως τα Ελληνοπουλα σιγα σιγα ξεσηκωνονται και αρχιζουν καταληψεις σε σχολεια στην Μακεδονια!!!Ο λογος??Για την καταπτυστη προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων!!!!

Ολοκληρώνεται η προδοσία – Κίνδυνος να αφαιρεθεί ο όρος Μακεδονία από τα Πανεπιστήμια – Ξεσηκώνεται η νεολαία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Τι συμβαίνει τελικά με τις συγχωνεύσεις των Πανεπιστημίων;  Όπως είναι γνωστό, ριζικές αλλαγές στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης επιφυλάσσει ο πανεπιστημιακός «Καλλικράτης» που ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτόν τον καιρό στο υπουργείο Παιδείας.

Ο επανασχεδιασμός του χάρτη των ΑΕΙ της χώρας προβλέπει σαρωτικές συγχωνεύσεις μέσω της διοικητικής ενοποίησης πανεπιστημίων και ΤΕΙ ανά περιφέρεια. Στόχος η δημιουργία μονοψήφιου αριθμού ιδρυμάτων-μαμούθ με μια κεντρική διοίκηση και πολλά παραρτήματα. Αμεσα θύματα τα ΤΕΙ, που αναμένεται να απορροφηθούν σε συντριπτικό βαθμό και όλος ο διοικητικός μηχανισμός των ΑΕΙ που θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.

Όπως διερωτάται ο αναγνώστης μας, υπάρχει έντονη αγωνία για το τι θα γίνει με τα Πανεπιστήμια της Μακεδονίας.

Όλα αυτά τα Ιδρύματα που περιέχουν το Μακεδονία θα καταργηθούν και θα ενσωματωθούν που;

Ο κίνδυνος είναι διάχυτος, διότι η κοινή επιτροπή Ελλάδας-Σκοπίων εξετάζει τα πάντα από την αρχή. Σχολικά βιβλία, Ιστορία, ίσως να μπει βέτο από την πλευρά των Σκοπίων για την ονομασία των Πανεπιστημίων.

Μπορεί ύπουλα να ονομαστούν και πανεπιστήμια Β. Ελλάδας. Κανείς δεν ξέρει τελικά τι άλλο θα δούμε με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα υπό κατάληψη βρίσκεται από τις 6:30 το πρωί της Τετάρτης η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το σημαντκότερο όμως βρίσκεται αλλού;

Όπως παρατήρησε ορθά ο αναγνώστης μας, στα ΣΚΟΠΙΑ υπάρχει το ψευτό-Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – European University Macedonia, χωρίς να το γνωρίζει κανείς στην Ελλάδα, χωρίς να έχει γίνει ποτέ κάποια αναφορά για αυτήν την παράνομη ονομασία.

Τόσα χρόνια γιατί δεν αντιδράσει οι Ελληνικές Αρχές; Τι σχεδιάζει τελικά η Δύση με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών; Μήπως σιγά-σιγά ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για αλλαγή συνόρων;

ΞΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ

Στις επάλξεις η Ελληνική νεολαία. Τις τελευταίες ημέρες, σε φαινόμενο ντόμινο τείνουν να εξελιχθούν οι καταλήψεις σε Γυμνάσια και Λύκεια στη Μακεδονία. Ο λόγος; Όχι για ένα καλύτερο κυλικείο, αλλά για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Τα Ελληνόπουλα ξεσηκώνονται και δείχνουν το ανάστημά τους. Πολλά συστημικά ΜΜΕ έτρεξαν να υποβαθμίσουν τις κινητοποιήσεις, λέγοντας πως βρήκαν ευκαιρία τα παιδιά να κάνουν κοπάνα.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.