Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ο Σωζων εαυτον σωθειτω....Ο Μιχαλολιακος εσπευσε να διαγραψει τον Μπαρμπαρουση οπως εκανε και παλιοτερα με αλλους...

Παραδειγμα ο Χρηστος Ζερβας.....
Κι αυτος διεγραφη και απελυθη απ την Χρυση Αυγη προ διετιας περιπου...
Διαβαστε παρακατω.... 











Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, συνελήφθη ο βουλευτής της ΧΑ Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και το σκηνικό τινάσσεται εντελώς στο αέρα.

Βέβαια μέχρι τώρα μιλάμε για πληροφορίες.

Νωρίτερα, παραγγελία για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση, ο οποίος ήδη διαγράφηκε από τη Χρυσή Αυγή.

Στην γραπτή παραγγελία του ο κ. Ζαχαρής ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας από τον Κ. Μπαρμπαρούση και ξεκαθαρίζει ότι για το εν λόγω αδίκημα, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις συνταγματικές διατάξεις δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για την άσκηση δίωξης και ως εκ τούτου οι εισαγγελικές αρχές μπορούν να κινούν από αυτοβούλως.

H παρέμβαση Κοντονή

Εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής, διαβιβάζοντας – βάσει του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας – στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο τα πρακτικά της σημερινής ομιλίας στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούςη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7» ο κ. Κοντονής δήλωσε πως στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της ΧΑ προς την στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση..
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.