Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Και οι Αλβανοι θελουν νησια απ την Ελλαδα ! Διωξτε τους ολους ρε.......

Εκτος απ τον Μεγα Αλεξανδρο...
Τον Κολοκοτρωνη...
Τον Καραισκακη...
Τον Μποτσαρη και ολους τους ηρωες μας , τα Αλβανα θελουν και νησια μας......
Διωξτε τους ολους ρε γαμωτο να γυρισουν στην χωρα τους να τρωνε βελανιδια παλι !








Τη στιγμή που η χώρα μας παλεύει να σταθεί στα πόδια μετά από 8 χρόνια οικονομικής κρίσης, οι γειτονικές χώρες προκαλούν και αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία σε Αιγαίο και Ιόνιο.

Η Ελλάδα έχει τόσες πολλές ανοιχτές πληγές, που καμία άλλη χώρα δεν έχει σε τέτοια έκταση. Καμιά άλλη χώρα δεν περιτριγυρίζεται από γείτονες - “κοράκια” που θέλουν να αρπάξουν κομμάτια από τη “σάρκα” της.

Παρά τις διεθνείς συνθήκες, παρά τα δεκάδες πρωτόκολλα, οι γειτονικές χώρες επιμένουν να αμφισβητούν κομμάτια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Μετά τους Τούρκους που θέλουν δικό τους το μισό Αιγαίο, τους Σκοπιανούς που λένε πως τα σύνορά τους φτάνουν μέχρι τον Όλυμπο, πήραν σειρά και οι Αλβανοί.

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τη γειτονική χώρα....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.