Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ ! ! ! Αντι να αλλαξουν ονομα οι Αλβανογυφτοβουλγαροι, αλλαζουμε εμεις....

Τελικα οι διαπραγματευτες μας, δεν ηταν διαπραγματευτες μας, αλλα διαπραγματευτες των Αλβανογυφτοβουλγαρων....
Αυτο δειχνουν τα αποτελεσματα της Συμφωνιας που εκαναν.....
ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ...!!! Αλλάζουμε Ονομασία σε Αεροδρόμια και ΠροΪόντα... Φεύγει ο Παύλος Μελάς από τα βιβλία που θα ξεσκονίζουν οι Σκοπιανοί...!!!

Ανοικτούς λογαριασμούς για το μέλλον αφήνει η συμφωνία με τα Σκόπια για την ονομασία, τους οποίους θα βρίσκουμε μπροστά μας για αρκετά χρόνια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα εμπορικά σήματα, τα οποία θα βρίσκονται επί 3 χρόνια στον «αέρα», ενώ μετά από αυτά καμία πλευρά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί κατ’ αποκλειστικότητα τον όρο «Μακεδονία».

Η συμφωνία Τσίπρα-Κοτζιά προβλέπει πως το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη μετά από 3 χρόνια θα πρέπει να μετονομαστεί σε «ελληνικό αεροδρόμιο Μακεδονία».

Αντίστοιχη αλλαγή ονομασίας πρέπει...
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.