Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Απορεις για το 41 τακατο;;; Βρέθηκαν 10.000 ψηφοφόροι 116 ετων...

Καλα δεν ηξερες οτι ψηφιζουν και οι πεθαμενοι;

Που ζεις;;;

Δεν καταλαβες ακομη τι σημαινει Μητσοτακισταν;;;



Σύµφωνα µε την τελευταία απογραφή, το εκλογικό µας σώµα απαρτίζεται από 9.760.364 γυναίκες και άνδρες, ενώ έχει διαπιστωθεί πως οι εγγεγραµµένοι ψηφοφόροι άνω των 80 ετών είναι πολύ περισσότεροι από τον πραγµατικό αριθµό τους. Πλην των εγγεγραµµένων γεννηθέντων το 1908, το οποίο από µόνο του είναι ένα στοιχείο που αρκεί για να καταλάβει κανείς το πρόβληµα των καταλόγων, υπάρχει γενικά αναντιστοιχία µεταξύ απογραφής και καταλόγων ειδικά στους άνω των 80 ετών, ενώ υπάρχει ένας αριθµός περίπου 1.300 πολιτών που είναι διπλοεγγεγραµµένοι, δηλαδή µπορούν να ψηφίσουν σε δύο εκλογικά τµήµατα.

Οι αιτίες αυτής της κατάστασης είναι πολλές. Κατ’ αρχάς, ένας µεγάλος αριθµός είναι Ελληνες που απεβίωσαν στο εξωτερικό και ουδέποτε δηλώθηκαν στις προξενικές αρχές, κάτι που πλέον αποτελεί υποχρέωση, καθώς τα προξενεία επιβάλλεται να καταγράφουν άµεσα τα γεγονότα ζωής των Ελλήνων πολιτών (γάµοι, γεννήσεις, θάνατοι). Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την Καθημερινή», στο σηµερινό χάος φθάσαµε γιατί:

1. Προ της έναρξης λειτουργίας του πληροφοριακού συστήµατος «Μητρώο Πολιτών» δεν υπήρχε ενιαίο πληροφοριακό σύστηµα και στις µεταδηµοτεύσεις δεν διαγραφόταν αυτόµατα η εγγραφή του δηµότη από τον δήµο προέλευσης: έπρεπε να γίνει... χειροκίνητα και κάποιοι υπάλληλοι δεν το έκαναν ποτέ.

2. Επιπλέον, κατά τη µεταφορά δηµότη σε άλλη οικογενειακή µερίδα ενδέχεται το δηµοτολόγιο να αµελούσε να διαγράψει την εγγραφή του εκλογέα από τη γονεϊκή του µερίδα, ούτως ώστε να παραµείνει ενεργός µόνο στη συζυγική.

3. Ακόµη υπάρχει πρόβληµα µε γυναίκες που τέλεσαν γάµο προ του 1983 και οι οποίες µεταδηµότευσαν λόγω γάµου λαµβάνοντας το επώνυµο του συζύγου τους, χωρίς να διαγραφεί η πρώτη εγγραφή τους από τον δήµο όπου γεννήθηκαν ή από τη µερίδα του πατέρα τους, και ήταν δύσκολο να ταυτοποιηθούν χωρίς τη χρήση ενιαίου συστήµατος.

4. Ενδεχοµένως δήµοι εσκεµµένα δεν προχωρούσαν στη διαγραφή δηµοτών τους για να αποφύγουν τυχόν συγχώνευση του δήµου τους µε κάποιον άλλο δήµο στο πλαίσιο ενός νέου αυτοδιοικητικού προγράµµατος, π.χ. «Καποδίστριας», «Καλλικράτης».

5. Ασυµφωνίες στα προσωπικά στοιχεία των δηµοτών, π.χ. Γιάννης - Ιωάννης, Αικατερίνη - Κατίνα, µπορεί να οδηγήσουν στη δηµιουργία διπλοεγγραφών δηµοτών. Σήµερα, όµως, αυτές µε τη χρήση λεξικών συνωνύµων εντοπίζονται από το πληροφοριακό σύστηµα και απαλείφονται σταδιακά από τους δήµους.

Οι διαγραφές θα γίνουν µε βάση τον νόµο 5083/24 για την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές και τα δηµοψηφίσµατα, όπου στο άρθρο 29 προβλέπεται σε ειδική κατηγορία ότι προς διαγραφή θα τεθούν οι εκλογείς εφόσον συγκεντρώνουν σωρευτικά τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Εχουν γεννηθεί πριν από την 1/1/1944.

2. ∆εν έχουν υποβάλει οι ίδιοι ή δεν εµφανίζονται ως εξαρτώµενα πρόσωπα σε φορολογικές δηλώσεις των φορολογικών ετών που έχουν υποβληθεί έως 31/12/2023.

3. ∆εν λαµβάνουν σύνταξη.

4. ∆εν διαθέτουν ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ. Οσοι εκλογείς εµπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία θα έχουν τη δυνατότητα ή σε ΚΕΠ ή σε προξενείο (µε τις εφαρµογές «mykeplive» ή «myconsullive») να ζητήσουν να µη διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους. Αν δεν γίνει αυτό, οι εκλογείς αυτοί διαγράφονται οριστικά από τους εκλογικούς καταλόγους την 1/1/2025.

Χαρακτηριστικό παράδειγµα για το ποιοι είναι αυτοί που κινδυνεύουν µε διαγραφή είναι πως τον περασµένο Ιούλιο το υπ. Εσωτερικών έστειλε στην ΑΑ∆Ε αρχείο µε 1.145.000 εκλογείς άνω των 80 ετών για έλεγχο υποβολής φορολογικής δήλωσης. Αρχές Σεπτεµβρίου η ΑΑ∆Ε απάντησε ότι φορολογική δήλωση έχουν υποβάλει περίπου 700.000 εξ αυτών. Αρα 445.000 δεν έχουν κάνει δήλωση.

Το «Μητρώο Πολιτών» µέσω της διαλειτουργικότητας κάνει έλεγχο για το εάν ισχύουν οι δύο άλλες προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν, ώστε σε όσους συντρέχουν να τεθεί η ένδειξη «προς διαγραφή». Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα αρχίσει να «τρέχει» η τρίµηνη προθεσµία, κατά την οποία ο εκλογέας θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αναίρεση της διαγραφής του από τους εκλογικούς καταλόγους.

Σε έλεγχο για υποβολή φορολογικής δήλωσης 1.145.000 εκλογέων άνω των 80 ετών, η ΑΑ∆Ε κατάφερε να εντοπίσει 700.000 εξ αυτών.


πηγη

Αληθειες λεει, ακουστε...

 


Αληθειες που πονανε...

πηγη


Aπλυτε ακoυ kατι...



Ναι σε σενα το λεω απλυταριο...

Σε σενα που φωναζεις να πεθανει η Ελλας να ζησεις εσυ....

Οχι δεν θα σου κανουμε αυτη την χαρη....

Παρτο αποφαση και δες τι Ελληναρες υπρχουν...



Κρυφονουδουλακι το Αφροδιτακι...



Δεν το λεμε εμεις....

Η ιδια το λεει μετα λεγομενα της....

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΤΕ...



Οταν μιλαμε για αισχος ξερουμε τι λεμε...

Τελικα ποιος ειναι αυτος, με το ξενοφερτο ονομα που τον φυλανε και απο τι τον φυλανε;;;



Η φωτογραφία κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με την περιγραφή, απεικονίζει φυλάκιο το οποίο έχει τοποθετηθεί έξω από το σπίτι μεγαλοδημοσιογράφου, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση με μαρκαδόρο στο κουδούνι του.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για τη μπανανία που ζούμε…

Ήταν που η κυβέρνηση θα επανέφερε τον αστυνομικό της γειτονιάς, αφαιρώντας κάποιους από τους χιλιάδες αστυνομικούς που φρουρούν υποτιθέμενους «υψηλούς» στόχους…

Δείτε την φωτογραφία του αίσχους:



Χρειάστηκε ένας χρόνος για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας από συστημικά ΜΜΕ για τη σκοπιά του Πορτοσάλτε. Και το θέμα δεν είναι εάν παίρνει νομίμως ρεύμα από άλλη κολώνα αλλά ότι κλείνει το πεζοδρόμιο για να μην μπορούν να περπατάνε οι πεζοί.


πηγη

Αυτα ακουσαν και φρικαραν οι Ανθελληνες ! ! !



Πολυ σωστα τα λεει...

Και ακουγωντας τον μπορειτε να καταλαβετε ποιοι ειναι οι Ανθελληνες...

Ποιοι ειναι;;;

Δεστε τα πρωιναδικα, ακουστε τηλεπαπαγαλους και τηλεπαπαγαλινες....

Μυαλο και κριση εχετε θα καταλαβετε...



Μας εφτυσαν οι ψηφοφοροι;;; Δεν πειραζει, αλλαζουμε τον εκλογικο νομο και ξανακυβερνουμε...



Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε με τις χθεσινές δηλώσεις του ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο με την προοπτική οι επόμενες εθνικές εκλογές να είναι κι αυτές διπλές όπως το 2023 και να μπορέσει η Νέα Δημοκρατία την δεύτερη φορά να εκλέξει εκ νέου αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ουσιαστικά, λειτούργησε ως «λαγός» και οι διαψεύσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι ένα σχέδιο το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας.

Το αν θα υλοποιηθεί θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από την εικόνα την δημοσκοπική που θα έχει η αντιπολίτευση στα τέλη του έτους αλλά ακόμα περισσότερο από την εικόνα που θα έχουν τα δεξιά κόμματα.

Γιατί η πραγματική ζημιά στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή δεν γίνεται από την ανύπαρκτη αντιπολίτευση.

Η Νέα Δημοκρατία χάνει με δημοκοπικούς αλλά και με πραγματικούς όρους με βάση τις ευρωεκλογές εκ δεξιών.

Ωστόσο στο Μαξίμου ανησυχούν και για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τις εσωκομματικές εκλογές σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και ας μην το δείχνουν.

Θέλουν να προβλέψουν ποια θα είναι η δυναμική τους με τις νέες η αίσιες και το κυριότερο εάν θα είναι εφικτή μία κοινή τους κάθοδος στις εθνικές εκλογές.

Γιατί το έχουν καταλάβει στο Μαξίμου ότι γίνεται μια προσπάθεια στο χώρο της Κεντροαριστεράς για την δημιουργία ενός ενιαίου ισχυρού πόλου, όπως τον παλιό καλό καιρό στις δεκαετίες του ’80, του ’90, αλλά και του 2000.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χθες πως είναι κατά των κυβερνήσεων συνεργασίας. Στην πραγματικότητα το είπε γιατί ξέρει ότι κανένα κόμμα είτε από αριστερά είτε από δεξιά δεν θέλει να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.

Το ΠΑΣΟΚ, εάν συγκυβερνήσει με τη ΝΔ μπορεί να πάθει ότι έπαθε με την συγκυβέρνηση 2012-2015, που κατέληξε να πάει στο 5%.

Μετά από 10 χρόνια σχεδόν κατάφερα να αυξήσουν τα ποσοστά του κόμματος περίπου στο 12 με 13% με κάποιες προοπτικές για κάτι καλύτερο.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν κέρδιζε τις εσωκομματικές εκλογές η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία για πολλούς είναι ένα άλλο είδος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άλλωστε αποτελεί μέρος του σημιτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. το οποίο αποτελεί και το βασικό κορμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Ο νέος εκλογικός νόμος που σκέφτονται στο Μαξίμου περιλαμβάνει αύξηση του ποσοστού εισόδου στην Βουλή στο 5% που αυτομάτως θα μειώσει τα όρια αυτοδυναμίας που θα πρέπει να φέρει το πρώτο κόμμα, αφού αυξάνονται τα ποσοστά των κομμάτων εκτός Βουλής.

Το κυριότερο όμως με αυτή τη διάταξη είναι ότι στη Νέα Δημοκρατία ελπίζουν ότι θα ξεφορτωθούν κάποια ενοχλητικά δεξιά κόμματα.

Το όριο του 5% δεν είναι καθόλου εύκολο να επιτευχθεί από ένα μικρό κόμμα, ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί ότι δεν διαθέτει ιδιαίτερη πρόσβαση στα ΜΜΕ για να προωθήσει το πρόγραμμα του και τις ιδέες του.

Η κυβέρνηση επίσης μελετάει την απόδοση μεγαλύτερο μπόνους στο πρώτο κόμμα, ειδικά εάν έχει πάνω από 10 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κόμμα.

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση κοιτάζει τι την βολεύει με βάση τις δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών.

Η κυβέρνηση όπως δείχνουν δημοσκοπήσεις είναι πολύ πιθανό στις επόμενες εκλογές να μην πιάσει ούτε καν το 30%, ή τουλάχιστον θα είναι ένας δύσκολος στόχος.

Με τον εκλογικό νόμο όμως που σκέφτεται να φέρει προς ψήφιση σε χρόνο που θα την βολεύει να το κάνει, σχεδιάζει να καταφέρει ακόμα κι αυτό:

Να γίνει η πρώτη αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα έχει τόσο χαμηλά ποσοστά…


πηγη

Ζούμε στην εποχή που οι ήρωες ξεχνιούνται, και που τα "τίποτα" θεοποιούνται...



Ο Βασίλης Ραχούτης, στρατιώτης πεζικού, στις 26 Σεπτεμβρίου 2000 έχασε την ζωή του στην θάλασσα της Πάρου προσπαθώντας να σώσει όσους περισσότερους συνανθρώπους του μπορούσε στο ναυάγιο του πλοίου «Εξπρές Σάμινα».

Ο πατέρας του τηλεφωνικά τον παρακαλούσε να εγκαταλείψει το πλοίο και να σωθεί. Εκείνος όμως δεν το έκανε.Δεν μπορούσε να εγκαταλείψει αβοήθητους τους συνανθρώπους του όπως χαρακτηριστικά έλεγε.

Ο Βασίλης μαζί με άλλους 19 συναδέλφους του, έδωσε τον υπερ πάντων αγώνα για να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Έχασε την δική του προσπαθώντας να σώσει ένα μωρό, αφού πρώτα είχε σώσει την μητέρα.

Οι ήρωες που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε..ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Στη γενέτειρα του στα Καμμένα Βούρλα οι κάτοικοι τίμησαν τον Βασίλη.. Για να μην ξεχνάνε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι..


πηγη

Πως γλυτώνεις από τους εισβολείς;;;



Πως γλυτώνεις από τους εισβολείς με 5 βήματα :

1.Βγαίνεις από το ευρώ και γυρνάς στην δραχμή.

2.Υπερφορολογείς κάθε επιχείρηση αλλοδαπών που εισείλθε παράνομα στην ελληνική επικράτεια.

3.Θέτεις αντιποδοτικό τέλος σε όλους τους εισβολείς, ως αντίτιμο για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για την περίθαλψη τους.

4.Ακυρώνεις όλες τις παράνομες ελληνοποιήσεις, θέτεις σε παρανομία τις λαθρολάγνες ΜΚΟ και δεσμεύεις περιουσίες κομμάτων και πολιτικών που ευθύνονται για την εισβολή.

5.Σταματάς να είσαι ραγιάς, κομματόσκυλο και να πιστεύεις ότι σου λένε τα κανάλια!

Δεν θέλει κόπο, θέλει Έλληνες που να αγαπάνε την Ελλάδα!

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος


πηγη

Κυριοι Αρεοπαγιτες, γιατι τους επιτρεπετε να συμμετασχουν στις εκλογες;

Ειναι δυνατον;

Χρωστουν και της Μιχαλους....

Δεν προκειται ποτε να τα πληρωσουν αυτοι, αλλα εμεις...

Και καθε μερα που περναει, μεγαλωνει το χρεος τους...

Πειτε μας...

Γιατι δεν τους εχετε ακομη κηρυξει εκπτωτους;

Γιατι τους επιτρεπετε να παρουν μερος παλι στις εκλογες;

Εγκληματικες συμμοριες ειναι...

Καντε το καθηκον σας ! ! ! 





Τι αλλο θα ακουσουμε Θεε μου;;;



Μιλαει...

Λεει αρλουμπες...

Και την προβαλουν τα "δημοκρατικα" μας καναλια...

Ακουστε την και αν δεν φριξετε κατι δεν παει καλα με σας...



Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Καλογερίδης Μοριακός βιολόγος γενετιστής: Ετσι ψιλιαστηκαμε οτι το τσιμπnμα δεν εχει σχεση με την υγεια...

Αθανάσιος Καλογερίδης για εμβόλια Covid: Οι απειλές και η εμμονή της κυβέρνησης για το «τσίμπημα» μας έκανε να υποψιαστούμε ότι όλο αυτό δεν έχει σχέση με την υγεία...



Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ
Μοριακός βιολόγος γενετιστής νοσοκομείο Ιπποκράτειο και πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Υ. Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας,(σωματείο) μιλάει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

Προβλεπεται επαναφορά 13ου & 14ου μισθού, αλλα οι συμμοριτες του Αφορισμενου λενε οχι...

Ακόμη μια κίνηση έγινε με σκοπό την επαναφορά 13ου & 14ου μισθού για τους δημοσίους υπαλλήλους....



Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζήητησε την επαναφορά των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος θερινής αδείας (13ος και 14ος μισθός) στο Δημόσιο.

Στο πλαίσιο αυτό έστειλε σχετικό έγγραφο στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, ενώ ήδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιπροέδρου της Ένωσης, Χαράλαμπου Σεβαστίδη, με τον διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού Οικονομικών για το εν λόγω ζήτημα.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση της Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει ως εξής:

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θέτει πλέον επίσημα ζήτημα επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού στον δημόσιο τομέα. Το αίτημα υποβλήθηκε σήμερα εγγράφως στον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Οικονομίας ενώ χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιπροέδρου της Ένωσης, Χαράλαμπου Σεβαστίδη, με τον διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού για το ζήτημα αυτό.

Η Ένωση θεωρεί ότι ο δικαιολογητικός λόγος της κατάργησης των επιδομάτων εορτών και αδείας πρέπει να θεωρηθεί ότι έχει εκλείψει μετά την είσοδο της χώρας στη λεγόμενη «μεταμνημονιακή εποχή».

Ο θεσμός των δώρων, που εξακολουθεί να ισχύει στον ιδιωτικό τομέα, πρέπει να παραμείνει ζωντανός και στον δημόσιο.

Αντικατοπτρίζει υπερεκατονταετείς αγώνες και κατακτήσεις των εργαζομένων που δόθηκαν σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες

Το αίτημά μας είναι δίκαιο και απαιτείται μια ευρύτερη κοινωνική στήριξή του.

Η Ένωση ζήτησε εκ νέου συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό».

Θυμίζουμε ότι διάταξη του ν. 4093/2012, επήλθε πλήρης κατάργηση των επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας για τους υπαλλήλους του Δημοσίου

«Πάγος» από το ΥΠΟΙΚ

Πάντως, κύκλοι του ΥΠΟΙΚ ανέφεραν ως η απάντηση προς την Ένωση πως δεν υπάρχει ο δημοσιονομικός χώρος ούτε καν για εξεταστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο…

Οι ίδιες “πηγές” επισήμαναν ως οι δικαστές και οι εισαγγελείς, όπως και όλα τα ειδικά μισθολόγια αλλά και όσοι αμείβονται με το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο, θα λάβουν από την 1η Απριλίου 2025 έως και την 1η Απριλίου του 2027 σταδιακή αύξηση 100 ευρώ (μικτά) στις αποδοχές τους, σύμφωνα με την εξαγγελία του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ (7.9.24).


πηγη

Ερχεται γαλα κατσαριδας...Καλη ορεξη ! ! !



Εχω σταματησει να πινω γαλα απο τοτε που σταματησε η μανα μου να με δερνει...

Εγω δεν θα το πιω λοιπον....

Εσεις που θα το πιειτε πειτε μας τι γευση εχει...



Πρόστιμο150.000 ευρώ στο υπουργείο Προ Πο για τις νεες ταυτοτητες...Ποιος θα πληρωσει; Μαλλον εμεις...

Αλλος ενας ευσχημος τροπος για να παρουν το Υστερημα σου Ελληνα...



Συνολικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για παράβαση των άρθρων 13 και 14 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, επέβαλλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων (ΑΠΔ) εξετάζοντας ζητήματα που προκύπτουν από τη θέσπιση του νέου τύπου δελτίων ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών.

Ειδικότερα, με απόφαση που εξέδωσε (32/20204) η ανεξάρτητη Αρχή διαπίστωσε πλημμέλειες αναφορικά με την παροχή γενικής ενημέρωσης προς τα υποκείμενα των δεδομένων, ενώ περαιτέρω έκρινε ότι η απαιτούμενη εκτίμηση αντικτύπου σχετικά με την προστασία δεδομένων διενεργήθηκε με καθυστέρηση και παρουσιάζει ελλείψεις.

Για τους λόγους αυτούς η ΑΠΔ επέβαλε, όπως αναφέρει, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ως υπεύθυνο επεξεργασίας, διοικητικό χρηματικό πρόστιμο για τις ως άνω παραβάσεις, ενώ παράλληλα απηύθυνε στο υπουργείο εντολή συμμόρφωσης εντός εξαμήνου.

Τέλος, η Αρχή επεσήμανε την υποχρέωση επικαιροποίησης και κωδικοποίησης του νομικού πλαισίου αναφορικά με τα στοιχεία του νέου τύπου δελτίων ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών.

Δείτε ολόκληρη την απόφαση:



πηγη

Yiğit Bulut: Το Ισραήλ θα επιτεθεί στην Τουρκία...(Το ευχομαι ολοψυχα)

Μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν οι δηλώσεις του επικεφαλής συμβούλου του Τούρκου πρόεδρου Recep Tayyip Erdogan, Yiğit Bulut, για το Ισραήλ, τη Δύση και την… Ελλάδα...



Όπως είπε, το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί στην Τουρκία  σύντομα, αφού πρώτα την προκαλέσει προβαίνοντας σε ενέργειες που θα προσβάλουν βάναυσα τις ιερές αξίες της.

«Σε σύντομο χρονικό διάστημα το Ισραήλ θα επιτεθεί στο al-Aqsa και στους άλλους ιερούς μας τόπους.

Η Τουρκία θα γίνει στόχος μετά από αυτή την επίθεση, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές ο Πρόεδρός μας» προειδοποίησε.

Στη συνέχεια, ανακάτεψε και την Ελλάδα… Όπως ισχυρίστηκε, «πριν από 100 χρόνια, η Δύση συνασπίστηκε για να επιτεθεί στην πατρίδα μας, την Τουρκία. Ο υπεργολάβος ήταν η Ελλάδα.

100 χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Μόνο που αυτήν τη φορά υπεργολάβος είναι το Ισραήλ».

Προς επίρρωση των ισχυρισμών του υπογράμμισε το γεγονός της ύπαρξης του αμερικανικού και του βρετανικού στρατού στην Ανατολική Μεσόγειο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η συσσώρευση βρετανικών και αμερικανικών βάσεων σε Ελλάδα και Κύπρο προφανώς δεν είναι για τη Γάζα!» 

Ο Yiğit Bulut, κατόπιν, απηύθυνε ένα εντυπωσιακό κάλεσμα: «Όσοι κοιμούνται να ξυπνήσουν. Όσοι βλέπουν την αλήθεια να μαζευτούν, τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν άφοβα».

Με αυτά τα λόγια μετέδωσε το μήνυμα ότι η τουρκική κοινωνία πρέπει πλέον να είναι σε εγρήγορση και να αρχίσει να κατανοεί τις εξελίξεις τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας.

Για τα BRICS

Ο Yiğit Bulut δήλωσε επίσης ότι το αίτημα της Τουρκίας να ενταχθεί στους BRICS αποτελεί μια μεγάλη στρατηγική κίνηση για το μέλλον της χώρας του.

Περιγράφοντας αυτό το βήμα ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της, υποστήριξε ότι πρέπει να σταματήσει να είναι o ανεπιθύμητος σύμμαχος της Δύσης.

«Η Τουρκία πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο της. Πρέπει να τελούμε σε εγρήγορση και να βλέπουμε τα γεγονότα αντικειμενικά και αμερόληπτα», είπε, επισημαίνοντας ότι η Τουρκία πρέπει να αλλάξει τη γεωπολιτική της στάση.

Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο τέμενος του Al-Aqsa και σε άλλους ιερούς μας τόπους σε σύντομο χρονικό διάστημα. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Η συσσώρευση βάσεων των ΗΠΑ και της Αγγλίας στην Ελλάδα και στην ελληνική Κύπρο προφανώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ τη ΓΑΖΑ! Μόνο έναν φόβο έχουν. Λέγεται S-400!

Οι YouTubers που εδώ και λίγες μέρες υποστηρίζονται από διαφημίσεις των ΗΠΑ, ΕΕ και Tusiad, κάνουν προπαγάνδα ότι «οι S-400 θα τεθούν υπό τον έλεγχο των αμερικανικών βάσεων»!

Απαράδεκτη επέμβαση! Είναι ένα παιχνίδι χειραγώγησης! Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει φυσική επίθεση κατά της ΤΟΥΡΚΙΑΣ από τη Δύση, και οι S-400 μαζί με τα εγχώρια αμυντικά συστήματά μας είναι το μοναδικό εχέγγυο ασφαλείας μας. Ας βάλουμε τους S-400 σε αμερικανικές βάσεις... Λένε ας αγοράσουμε F-16 ή και F-35! Είναι παιχνίδι! Μια βρώμικη απάτη!

ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!

Ούτε F-35... Ούτε F-16... Ούτε τα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! Τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια μας θα πάνε χαμένα»!

Το παιχνίδι της Αμερικής είναι πολύ ξεκάθαρο. Να εμποδίσει την ΤΟΥΡΚΙΑ να παραγάγει αεροσκάφος 5ης και 6ης γενιάς!

Υπάρχει λύση; Υπάρχει! Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! Παρακαλώ, ανοίξτε τα μάτια σας!

Πριν από 100 χρόνια η Δύση συνασπίστηκε και ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, και ο υπεργολάβος ήταν η Ελλάδα!

Βλέπουμε την ίδια επίθεση να έρχεται 100 χρόνια μετά! Αυτή τη φορά υπεργολάβος είναι το Ισραήλ!

Τελευταία λέξη: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ! Όσοι βλέπουν την αλήθεια να μαζευτούν, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ».


πηγη

Εποικιζουν την Ελλαδα οι προδοτες...







Λεφτα υπαρχουν...Οχι για σενα ομως Ελληνα ! ! !



Αυτη ειναι η δομη στο κεντρο της Λεσβου

Πανω απο 10.000 λαθρο θα μπουν εκει

Βεβαια εχει κιαλλες δομες

Ολο το νησι εχει το πολυ 40.000 κατοικους. Καταλαβατε τι θα γινει;;

Το θεμα κολλησε στο ΣτΕ γιατι πρεπει να κοπουν περιπου 2000δεντρα για τον δρομο

Θα ξεπεραστει και αυτο σιγά μην αφησουν 2000 δεντρα ορθια

Περιπου 4000-5000αστυνομικοι χώρια οι διερμηνεις οι εταιρείες εστιασης κσθσριοτητας κλπ..κλπ

.κλπ..

Μπιζνες και ας καταστραφεί η Ελλαδα...

πηγη

Ψαλλουν τον Εθνικο Υμνο και κλαινε...Η Ελλαδα ζει και θα ζει ! ! !

 


Παρτε το αποφαση απλυταρια...

Η Ελλαδα δεν θα πεθανει για να ζησετε εσεις...

Οχι, οσο υπαρχουν τετοιες Ελληνοπουλες...

Εσεις θα εξαφανιστειτε....

Εχει ο καιρος γυρισματα...



ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ: Να δώσουμε υπηκoότnτα σε όλους τους λαθρoμεταvάστες...

Όποτε καταλαβαίνετε τι θα συμβει και σε εμας αν εκλεγεί;

Θα μας φάνε ζωντανούς...



Η Καμάλα Χάρις ζητά μαζική αμνηστία για τα εκατομμύρια παρανόμων μεταναστών που επέτρεψαν εκείνη και ο Τζο Μπάιντεν να εισβάλουν στην Αμερική.

«Χρειαζόμαστε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που να περιλαμβάνει τι πρέπει να κάνουμε για να οχυρώσουμε όχι μόνο τα σύνορά μας, αλλά να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι πρέπει επίσης να δημιουργήσουμε δρόμους για να αποκτήσουν οι άνθρωποι την υπηκοότητα»!

Έχουν κατανοήσει, οι συντηρητικοί τουλάχιστον ψηφοφόροι των Δημοκρατικών τι τους περιμένει;



πηγη

Εγω τα ελεγα αλλα πολλοι με ειπαν φαντασιοπληκτο...

Αυτο το κειμενο γραφτηκε πριν δυο χρονια...

Και σημερα δικαιωνεται ο συντακτης...

Δειτε ΕΔΩ γιατι δικαιωνεται...



Απορειτε, ποιοι ανατιναξαν τους υποθαλασσιους αγωγους αεριου;

Πραγματικα απορειτε;

Θα σας πω εγω... 

Πριν κατι χρονια, για να βρουν δικαιολογια να βομβαρδισουν τους Σερβους της Βοσνιας οι Αμερικανοι δεν διστασαν να βαλουν τους συμμαχους τους Μουσουλμανους να ριξουν βομβα σε λαικη στο Σαραγιεβο για να κατηγορησουν τους Σερβους...

Οταν πετυχαν αυτο που ηθελαν, ειχαν το θρασος και ζητησαν συγνωμη....

Ανεκαλυψαν οτι η βομβα ηταν Αμερικανικης κατασκευης και οι Σερβοι δεν ειχαν τετοιες...

Επισης...

Θελοντας να καταδικασουν τον Μιλοσεβιτς δεν διστασαν να χαρακτηρισουν ομαδικους ταφους Μουσουλμανων, τους ομαδικους ταφους που βρεθηκαν στην Σρεμπρενιτσα και πτωματα φορουσαν σταυρους στον λαιμο τους...

Σημερα, απορειτε ποιος ανατιναξε τους αγωγους;

Σας το λεω καθαρα....

Παλια τους τεχνη κοσκινο, ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

Οι Αμερικανοι για να φερουν σε πληρη ρηξη την Ευρωπη με την Ρωσια....

Και θυμηθητε το...

Τους Ρωσους θα κατηγορησουν...

Τα συμφεροντα τους πρωτα απ ολα !



Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

ΗΠΑ και Μπάιντεν κατεστρεψαν τους αγωγούς Nord Stream, για να μεινει η Ευρωπη χωρις αεριο...

Ο κοσμος τοχει τουμπανο κι εγω κρυφο καμαρι...



Όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream πρέπει να προσαχθούν στη Δικαιοσύνη, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα χρειαστεί υποστήριξε ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, Vyacheslav Volodin, υποστηρίζοντας πως οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από αυτήν την τρομοκρατική επίθεση, την οποία τελικά πληρώνει… ο γερμανικός λαός.

«Πιστεύω ότι οι εμπνευστές και οι δράστες της δολιοφθοράς στους Nord Stream πρέπει να καταστούν υπεύθυνοι.

Δεν υπάρχει παραγραφή εδώ» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Telegram o Volodin, ο οποίος υπενθύμισε ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση στους αγωγούς και όλες οι έρευνες που έχουν γίνει από Γερμανία, Σουηδία και Δανία έχουν αποβεί άκαρπες.

Σημειώνεται ότι η Ρωσία έχει αποκλειστεί από αυτές τις έρευνες.

Οι ΗΠΑ πίσω από το σαμποτάζ

«Δεν μπορούν απλά να επιρρίψουν την ευθύνη σε κάποια φιλοουκρανική ομάδα και σε πολίτες δύτες.

Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε τέτοιες έρευνες» είπε ο Volodin, τονίζοντας πως ο ίδιος πιστεύει ότι πίσω από την επίθεση στους αγωγούς είναι οι ΗΠΑ και ο πρόεδρος Biden.

Όπως λέει, οι ΗΠΑ είναι πίσω από αυτή τη δολιοφθορά, καθώς ήταν κερδοφόρο για αυτές να στερήσουν τη Δυτική Ευρώπη από το «φθηνό ρωσικό αέριο».

Υποφέρει η Γερμανία

«Η Γερμανία έχει υποστεί τα περισσότερα.

Η οικονομία της έχει πέσει σε ύφεση, το ΑΕΠ έχει μειωθεί, το παραγωγικό μοντέλο έχει διαλυθεί και ο αριθμός των χρεοκοπιών στη χώρα έχει φτάσει σε ιστορικό υψηλό τα τελευταία χρόνια» είπε ο Volodin, επισημαίνοντας ότι ο γερμανικός λαός ήταν αυτός που πλήρωσε για την τρομοκρατική επίθεση στους Nord Stream.

«Τόσο ο Biden όσο και ο Scholz έχουν ήδη χάσει την εμπιστοσύνη του πληθυσμού.

Ο ένας έχει ήδη δειλά αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα, τελειώνοντας αθόρυβα την προεδρική του θητεία.

Ο άλλος, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών, προορίζεται να έχει την ίδια τύχη» υπογράμμισε ο Volodin.


πηγη

Τιποτα δεν αφησε ορθιο, τα κατεστρεψε ολα η συμμορια του Αφορισμενου...

Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια....

Καταστροφη παντου....

Και δυστυχως, θα τον φαμε στην μαπα αλλα τρια χρονια....

Ο Θεος να βαλει το χερι του και....

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ! ! !



πηγη φωτο

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ...Τολμησες και λες αληθειες ! ! !



Εχει ο καιρος γυρισματα...

Και ολα θα βγουν στην φορα....

Μιλαω γι αυτους που αρπαξαν τα εκατομμυρια...



Τι εγινε ρε Αφορισμενε;;; Αυτα ελεγε η διακυρυξη τωνΑθηνων ;; Αυτα ειναι τα ησυχα νερα ;;

Σα δεν ντρεπεστε ρε ξεφτιλισμενοι...



Στην ακύρωση της συμμετοχής της, στη ΝΑΤΟϊκή αεροπορική άσκηση “RAMSTEIN FLAG”, οδήγησε η επιμονή της Τουρκίας να μην αναγνωρίσει μία σειρά από ζητήματα  Κυριαρχίας και Κυριαρχικών Δικαιωμάτων της Ελλάδας που αφορούν τους κανόνες Εναέριας Κυκλοφορίας εντός του FIR Αθηνών.

Γιατι δεν  κανετε διαβημα στο ΝΑΤΟ ;;

Δεν ειναι προδοσια για το ιδιο το ΝΑΤΟ οταν .

Μελος του δεν αναγνωρίζει κυριαρχικα δικαιωματα μελους της συμμαχιας ;;

Θα χαλασει το κλιμα ρε προδοτες;;


πηγη

Ενσωματωθηκε;;; Ναι;;; Καλη σας ορεξη...Αρουραιους μαγειρευει ! ! !



Πιστευεις ακομη οτι θα ενσωματωθει;

Θα ενσωματωθει θα μαγειρευει και θα τρωει αρουραιους;

Θα γινει σαν εσενα;

Μ αυτο το πλευρο να κοιμασαι....

Δες αν δεν πιστευεις...



Ετσι ανταμοιβει ο Αφορισμενος, τους Ελληνες Αξιωματικους...

Ήταν μάχιμος ιπτάμενος στην Πολεμική Αεροπορία, επί 18 χρόνια, πετώντας με Α-7 Corsair και στη συνέχεια με F-16, ενώ κατέληξε να γίνει και αρχιεκπαιδευτής χειριστών, μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε και άνοιξε μια εταιρία που όμως δεν πήγε καλά και έμεινε αδρανής από το 2013, εν μέσω μνημονίων...



«Ουρά» από την εταιρία έμειναν χρέη προς τον ΕΦΚΑ…

Στο τέλος Αυγούστου λοιπόν, όταν περίμενε να λαβει τη σύνταξή του που είναι 987 ευρώ (ήδη μειωμένη λόγω κρατήσεων για άλλη οφειλή), είδε να του καταβάλλονται 30 λεπτά, γιατί όλο το υπόλοιπο παρακρατήθηκε προς όφελος του ΕΦΚΑ για τα χρέη.

«Απευθύνθηκα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και μου είπαν ότι το ίδιο έχει γίνει σε κάποιες χιλιάδες άτομα, συνταξιούχους του δημοσίου, που είχαν χρέη προς τον ΕΦΚΑ», ανέφερε ο αξιωματικός.

Κοινώς, το ελληνικό κράτος δεν του άφησε δεκάρα τσακιστή – κυριολεκτικά – για να επιβιώσει, και μάλιστα δεν είναι ακόμα σαφές αν το ίδιο θα γίνει και με την επόμενη σύνταξη, που καταβάλλεται αυτές τις ημέρες.

Είναι προφανές ότι ο ΕΦΚΑ θέλει να εισπράξει τα χρωστούμενα, είναι όμως έξω από κάθε ανθρώπινη λογική, οι οφειλές να εισπράττονται με τέτοιο τρόπο που να οδηγούν σε λιμοκτονία. Δεν είναι δυνατόν να κατάσχεται όλο το εισόδημα κάποιου, για οποιαδήποτε χρέη.

Ακόμα και οι πιο σκληρές τράπεζες κάνουν διακανονισμούς, γιατί καταλαβαίνουν ότι ο οφειλέτης πρέπει να έχει εισόδημα για να ζήσει. Το ελληνικό κράτος όμως, μοιάζει να μην έχει τέτοιες ανησυχίες. 

Τώρα ο άνθρωπος έχει προβεί σε κινήσεις να κλείσει και τυπικά την εταιρία και να αποποιηθεί τις παροχές που θα του έδινε ο ΕΦΚΑ με τα χρωστούμενα αυτά (θα λάμβανε μια δεύτερη σύνταξη περίπου 300 ευρώ), ώστε να διαγραφούν ταυτόχρονα και τα χρέη.

«Δεν παραπονιέμαι, απλά στεναχωριέμαι για την απάνθρωπη αυτή πράξη που έκανε η κυβέρνηση με τον νόμο 5078/2023 να αφήσει εμένα και την κόρη μου χωρίς κάποιον πόρο επιβίωσης.

Αν ήμουν μετανάστης τουλάχιστον θα λαμβανα τουλάχιστο το επίδομα που λαμβάνουν. Σαν Έλληνας δεν έχω δικαίωμα μιας έστω πιθανότητας να επιβιώσω;» αναρωτιέται ο απόστρατος αξιωματικός.

Άδικο έχει;


πηγη

Σου αρέσει αυτή η εικόνα από την πρωτεύουσα της Ελλάδος;;;

Όχι;

Ε τότε σταμάτα να είσαι γλείφτης των κομμάτων, που σε έκαναν ξένο μέσα στον τόπο σου....

Ξέχνα δεκανίκια Βελοπουλο, Νίκη και Σπαρτιάτες και έλα στο Εθνικό Πολιτικό Κίνημα του Ιερού Λόχου για να γίνει η Ελλάδα Ελληνική.....

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος



Εχουν απολυτο δικιο...

Ξυπνα Ελληνα...

Οι δισεκατομμυριουχοι δεν θα σε σωσουν...

Τι είναι αυτό το Non Binary; Εστειλε αδιαβαστους τους oπισθoγεμεiς...



Επειδη δεν ειχε να απαντησει σε αυτα του Πλευρη το εριξε τωρα στο οτι ειναι παππους...

Μπορει να σε περναει ηλικιακα 40 χρονια σε επιπεδο γνωσεων ειναι ετη φωτος μπροστα...



Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Ωχ ωχ ωχ για ακουστε τι λεει...

 





Δεν τα λεμε εμεις, ειδικος τα λεει...



Για ακουστε...

Και μυαλο και κριση εχετε...

Τα συμπερασματα δικα σας...



Κουκουλοφόρος μάρτυρας: Σας ζητώ συγγνώμη κύριε...

 





Τι ρωτας ρε Λιαγκα;



Μ αρεσει που λεει, οτι σεβονται τους νομους...

Ακουστε και ακουστε και την απαντηση, που τσιριζουν ολοι μαζι για να μην ακουστει...



Ρε Αφορισμενε, εκει στο Χαρβαρντ αυτα δεν σου τα ειπαν; Τουβλο πηγες, τουβλο εφυγες;



Το εχουμε ξαναγραψει....

Το Χαρβαρντ ειναι πανεπιστημιο για αγραμματους, που εχουν ομως να πληρωσουν....

Σκεφτειτε, οτι πηραν για καθηγητη τον Μπακογιαννη...

Πανεπιστημιο γι αυτους, που απετυχαν να μπουν αλλου...

Κι ετσι τωρα, που μας κυβερναει αποφοιτος απο κει, τι περιμενουμε;

Που να τα ξερει αυτα, που λεει η παρακατω φωτο;;;



Εχει ο καιρος γυρισματα ομως ! ! !

Για 4η φορά με κορωναϊό ο πολυμπολιασμένος Γιώργος Παπαδάκης...



Ακουστε τον...

Απολαυστε τον...



Dr. Κωνσταντίνος Πουλάς: Πως να αποτοξινωθείς από την πρωτεΐνη ακίδα των εμβολίων...



Με την υπογραφή του αναπληρωτή καθηγητή Βιοχημείας και επικεφαλής τους εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και του Ινστιτούτου Ερευνας και Καινοτομίας, Κωνσταντίνου Πουλά, κυκλοφορούν τρία πολύ επίκαιρα βιβλία που αφορούν μία από τις σκοτεινές περιόδους που βίωσε η ανθρωπότητα, την τριετία 2020-2022, την τοξικότητα των mRNA Εμβολίων, ενώ προσφέρεται και ένα οδηγός αποτοξίνωσης και προστασίας από την πρωτεΐνη ακίδα.

Όπως αναφέρει ο συγγραφέας για το πρώτο βιβλίο, «Δεν ξεχνώ – Αφόρητη Πίεση», (ISBN: 978-618-00-4979-4, €17), «δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, πλέον, ότι όσα βίωσε η ανθρωπότητα κατά την τριετία 2020-2022 είναι γεγονότα που δεν πρέπει να ξεχαστούν, αλλά αντίθετα οφείλουμε να τα διασώσουμε ως ιερή παρακαταθήκη για τις γενιές που έρχονται. Είχα το προνόμιο να ζήσω “εκ των έσω” τα γεγονότα. Η περίοδος που περιγράφεται σε αυτό τον τόμο είναι μια από τις πιο μαύρες και σκοτεινές όλων των εποχών για την ανθρωπότητα.

Αυτό που τη χαρακτήρισε ήταν η ενορχηστρωμένη προσπάθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης να εξαπατήσουν το ανθρώπινο μυαλό και να το γεμίσουν με φόβο, ενοχές και απειλές. Η χώρα μας “επελέγη” να τα βιώσει, όλα αυτά, στον υπερθετικό βαθμό. Πολύτιμοι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και οι πρόθυμοι “Επιστήμονες”. Στον τόμο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να θυμηθείτε το όργιο παραπληροφόρησης και πίεσης που επέβαλε ο Τύπος της εποχής και παράλληλα να αντιπαραβάλλετε αυτά τα δημοσιεύματα με άλλα γεγονότα ή δηλώσεις που εντέχνως απεκρύβησαν.

Αυτή η σειρά βιβλίων ελπίζω να αποτελέσει πολύτιμη ιστορική παρακαταθήκη, ώστε οι γενιές που βίωσαν αυτή την εποχή να δείξουν στις επόμενες γενιές τον περίτεχνο τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι “εχθροί” του ανθρώπου και παραπλάνησαν την παγκόσμια κοινωνία. Ας ευχηθούμε αυτή η σκοτεινή περίοδος να είναι το τέλος μιας εποχής και όχι η απαρχή μεγαλύτερων δεινών».

Για το δεύτερο βιβλίο του, «SPIKE DETOX, Οδηγός αποτοξίνωσης και προστασίας από την πρωτεΐνη ακίδα» (ISBN: 978-618-870-790-0, €15), ο Κωνσταντίνος Πουλάς αναφέρει, «Συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την εμφάνιση του κορωνοϊού και τρία χρόνια από την έναρξη των εμβολιασμών κατά της COVID-19 και είναι πλέον αναμφίβολο ότι εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο (άρα κατ’ αναλογία χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα) ταλαιπωρούνται από τις χρόνιες παρενέργειες τής εισόδου στο σώμα τους αυτής της διάσημης πλέον πρωτεΐνης (ίσως της πιο διάσημης στον κόσμο), της πρωτεΐνης ακίδας (Spike Protein).

Χιλιάδες συνάνθρωποι μας αναζητούν προτάσεις που θα τους ανακουφίσουν από το βάρος που έχει προσθέσει στην καθημερινότητά τους η πρωτεΐνη ακίδα. Στο παρόν εγχειρίδιο επιχειρούμε να παρουσιάσουμε και να αναλύσουμε όσα θεωρούνται ως πιθανές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα. Αναφορά θα γίνει μόνο σε Συμπληρώματα Διατροφής και στις πιθανές θετικές/ευεργετικές επιδράσεις τους ανά κατηγορία προβλήματος. Επίσης θα παρατεθούν τα δημοσιευμένα πρωτόκολλα αποτοξίνωσης και επιλεγμένες δημοσιεύσεις που τα υποστηρίζουν».

Τέλος, στο τρίτο βιβλίο του, «Τοξικότητα mRNA εμβολίων» (ISBN: 978-618-004-951-0, €13), ο Κωνσταντίνος Πουλάς γράφει: «Τα mRNA εμβόλια για την COVID-19 ήταν η πρώτη εφαρμογή της τεχνολογίας mRNA για τον συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή για την ανοσοποίηση έναντι μιας μολυσματικής νόσου. Ωστόσο, mRNA εμβόλια κατά ορισμένων άλλων μολυσματικών παραγόντων βρίσκονται ήδη στα σκαριά. Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις επιπτώσεις που πιθανόν να έχουν στην υγεία σας τέτοια μελλοντικά εμβόλια.

Ενώ τα διαθέσιμα στοιχεία περιορίζονται μέχρι στιγμής στα εμβόλια COVID-19, τα μοτίβα παρενεργειών που παρατηρούνται με αυτά υποδεικνύουν θεμελιώδη προβλήματα που πρέπει να αναμένεται να επανεμφανιστούν με μελλοντικό mRNA έναντι άλλων παθογόνων. Ο σκοπός του βιβλίου είναι να εξηγήσει τι σημαίνει η τοξικότητα του mRNA εμβολίου της COVID-19 για τα μελλοντικά mRNA εμβόλια. Περιγράφει τρεις μηχανισμούς που πιθανώς εξηγούν αυτό που συνέβη:

(1) την τοξικότητα των νανοσωματιδίων λιπιδίων,

(2) την τοξικότητα των πρωτεϊνών ακίδας που παράγονται από το εμβόλιο, και

(3) την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος σε αυτά.

Συμπεραίνει ότι η απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος στις πρωτεΐνες ακίδες είναι ο πιο σημαντικός τοξικός παράγοντας, επειδή και οι δύο ανταποκρίνονται στα ευρήματα φλεγμονής κατά τις νεκροψίες και της βλάβης του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και με τους θεωρητικούς μηχανισμούς βλάβης.

Το συμπέρασμα του βιβλίου είναι ζοφερό: “Κάθε μελλοντικό mRNA εμβόλιο θα προκαλέσει τα κύτταρά μας να παράγουν το δικό τους ειδικό αντιγόνο, που σχετίζεται με το συγκεκριμένο μικρόβιο που στοχεύει. Πρέπει επομένως να περιμένουμε ότι κάθε τέτοιο εμβόλιο θα προκαλέσει ανοσολογική βλάβη παρόμοιας κλίμακας όπως έχουμε δει με αυτά που στρέφονται κατά της COVID-19”.

Αναγνωρίζοντας ότι πληθώρα mRNA εμβολίων είναι στα σκαριά ή ήδη στην αγορά –κατά της γρίπης, του RSV, του HIV, της ελονοσίας, του καρκίνου, των αλλεργιών, των καρδιακών παθήσεων, για να αναφέρουμε μερικά– αυτή η γνώση είναι τόσο ανατριχιαστική όσο και πολύτιμη».


πηγη

Γι αυτό πολεμούν τον Πατριώτη Σεφερλή...



Τους χαλασε την πιατσα...

Ειπε αυτα που δεν ηθελαν να ακουστουν....

Και επεσαν πανω τους σαν αδεσποτοι σκυλοι να τον κατασπαραξουν....

Δες...



Γuφτακια περnφανευονται για τις κλεψιες τους...Βίντεο



Και δυστυχως αυτα παιρνουν τα επιντοματα...

Και οι γονεις τους μολις τα πιασουν λενε, ανηλικα ειναι....

Και αφηνονται ελευθερα να συνεχισουν το "θεαρεστο" εργο τους...

Αυτη ειναι η δικαιοσυνη στην Ελλαδα....



Πηρε το βραβειο του οσφυοκαμπτη...

Μονο ετσι μπορει, συμφωνα με τα πρωτοσελιδα, να χαρακτιρισθει το βραβειο αυτο...



Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΣΒΑΜΠ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ «βάφτισαν» το εξώγαμο πολιτικό τους τέκνο, τον άθλιο εκπρόσωπο του ραγιαδισμού, Κ. Μητσοτάκη...

Το σμόκιν της συμφοράς, το πατόκορφο “γλείψιμο” του Εβραίου Μπουρλά και η κυρία Μελόνι.....

 Σπαρταριστό παρασκήνιο....


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.