Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

ΗΠΑ και Μπάιντεν κατεστρεψαν τους αγωγούς Nord Stream, για να μεινει η Ευρωπη χωρις αεριο...

Ο κοσμος τοχει τουμπανο κι εγω κρυφο καμαρι...



Όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream πρέπει να προσαχθούν στη Δικαιοσύνη, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα χρειαστεί υποστήριξε ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, Vyacheslav Volodin, υποστηρίζοντας πως οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από αυτήν την τρομοκρατική επίθεση, την οποία τελικά πληρώνει… ο γερμανικός λαός.

«Πιστεύω ότι οι εμπνευστές και οι δράστες της δολιοφθοράς στους Nord Stream πρέπει να καταστούν υπεύθυνοι.

Δεν υπάρχει παραγραφή εδώ» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Telegram o Volodin, ο οποίος υπενθύμισε ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση στους αγωγούς και όλες οι έρευνες που έχουν γίνει από Γερμανία, Σουηδία και Δανία έχουν αποβεί άκαρπες.

Σημειώνεται ότι η Ρωσία έχει αποκλειστεί από αυτές τις έρευνες.

Οι ΗΠΑ πίσω από το σαμποτάζ

«Δεν μπορούν απλά να επιρρίψουν την ευθύνη σε κάποια φιλοουκρανική ομάδα και σε πολίτες δύτες.

Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε τέτοιες έρευνες» είπε ο Volodin, τονίζοντας πως ο ίδιος πιστεύει ότι πίσω από την επίθεση στους αγωγούς είναι οι ΗΠΑ και ο πρόεδρος Biden.

Όπως λέει, οι ΗΠΑ είναι πίσω από αυτή τη δολιοφθορά, καθώς ήταν κερδοφόρο για αυτές να στερήσουν τη Δυτική Ευρώπη από το «φθηνό ρωσικό αέριο».

Υποφέρει η Γερμανία

«Η Γερμανία έχει υποστεί τα περισσότερα.

Η οικονομία της έχει πέσει σε ύφεση, το ΑΕΠ έχει μειωθεί, το παραγωγικό μοντέλο έχει διαλυθεί και ο αριθμός των χρεοκοπιών στη χώρα έχει φτάσει σε ιστορικό υψηλό τα τελευταία χρόνια» είπε ο Volodin, επισημαίνοντας ότι ο γερμανικός λαός ήταν αυτός που πλήρωσε για την τρομοκρατική επίθεση στους Nord Stream.

«Τόσο ο Biden όσο και ο Scholz έχουν ήδη χάσει την εμπιστοσύνη του πληθυσμού.

Ο ένας έχει ήδη δειλά αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα, τελειώνοντας αθόρυβα την προεδρική του θητεία.

Ο άλλος, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών, προορίζεται να έχει την ίδια τύχη» υπογράμμισε ο Volodin.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.