Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Κουτοφραγγοι ξυπνηστε...Ο πύραυλος “Satan II” χρειαζεται 3’20” για να πλήξει το Στρασβούργο ! ! !

Η Ρωσία απειλεί με πυρηνικό χτύπημα την Ευρώπη...

Και οι Κουτοφραγγοι το επιδιωκουν, υπακουωντας στα Αμερικανακια...



Η Ρωσία προειδοποιεί για την πιθανότητα «παγκόσμιου πολέμου με πυρηνικά όπλα», απειλώντας ανοιχτά την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα τους συμμάχους τους. Η Μόσχα δηλώνει ότι είναι πλήρως προετοιμασμένη να δώσει μια «σκληρή» απάντηση, εάν επιτραπεί στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά οπλικά συστήματα για επιθέσεις μέσα στη ρωσική επικράτεια.

Ειδικότερα, όπως τόνισε σήμερα ο Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής, δηλαδή, του ρωσικού κοινοβουλίου, «εάν η Δύση δώσει την άδεια για τέτοιους είδους πλήγματα σε βάθος εντός της ρωσικής επικράτειας, τότε αυτό θα οδηγήσει σε έναν παγκόσμιο πόλεμο με χρήση πυρηνικών όπλων». «Η Ρωσία θα δώσει μια σκληρή απάντηση χρησιμοποιώντας πιο ισχυρά όπλα» υπογράμμισε ο Βολόντιν, στενός συνεργάτης του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συχνά μεταφέρει απόψεις που επικρατούν στα ανώτερα κλιμάκια του Κρεμλίνου.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του προέδρου της Κρατικής Δούμας, συνιστούν απάντηση στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να επιτραπεί στο Κίεβο να πλήξει ρωσικούς στόχους με δυτικά όπλα. Ο Βολόντιν είπε, επίσης, ότι στη Μόσχα φαίνεται ότι η Δύση έχει ξεχάσει τις τεράστιες θυσίες που έκανε η Σοβιετική Ένωση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος RS-28 Sarmat, που είναι γνωστός σε κάποιους ως «Satan II», «θα χρειαζόταν μόλις 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα για να πλήξει το Στρασβούργο».

Να σημειωθεί εδώ πως η αναφορά του προέδρου της Κρατικής Δούμας στο Στρασβούργο μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς στη συγκεκριμένη πόλη της βορειοανατολικής Γαλλίας βρίσκεται η… έδρα του Ευρωκοινοβουλίου!


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate