Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Dr. Κωνσταντίνος Πουλάς: Πως να αποτοξινωθείς από την πρωτεΐνη ακίδα των εμβολίων...



Με την υπογραφή του αναπληρωτή καθηγητή Βιοχημείας και επικεφαλής τους εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και του Ινστιτούτου Ερευνας και Καινοτομίας, Κωνσταντίνου Πουλά, κυκλοφορούν τρία πολύ επίκαιρα βιβλία που αφορούν μία από τις σκοτεινές περιόδους που βίωσε η ανθρωπότητα, την τριετία 2020-2022, την τοξικότητα των mRNA Εμβολίων, ενώ προσφέρεται και ένα οδηγός αποτοξίνωσης και προστασίας από την πρωτεΐνη ακίδα.

Όπως αναφέρει ο συγγραφέας για το πρώτο βιβλίο, «Δεν ξεχνώ – Αφόρητη Πίεση», (ISBN: 978-618-00-4979-4, €17), «δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, πλέον, ότι όσα βίωσε η ανθρωπότητα κατά την τριετία 2020-2022 είναι γεγονότα που δεν πρέπει να ξεχαστούν, αλλά αντίθετα οφείλουμε να τα διασώσουμε ως ιερή παρακαταθήκη για τις γενιές που έρχονται. Είχα το προνόμιο να ζήσω “εκ των έσω” τα γεγονότα. Η περίοδος που περιγράφεται σε αυτό τον τόμο είναι μια από τις πιο μαύρες και σκοτεινές όλων των εποχών για την ανθρωπότητα.

Αυτό που τη χαρακτήρισε ήταν η ενορχηστρωμένη προσπάθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης να εξαπατήσουν το ανθρώπινο μυαλό και να το γεμίσουν με φόβο, ενοχές και απειλές. Η χώρα μας “επελέγη” να τα βιώσει, όλα αυτά, στον υπερθετικό βαθμό. Πολύτιμοι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και οι πρόθυμοι “Επιστήμονες”. Στον τόμο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να θυμηθείτε το όργιο παραπληροφόρησης και πίεσης που επέβαλε ο Τύπος της εποχής και παράλληλα να αντιπαραβάλλετε αυτά τα δημοσιεύματα με άλλα γεγονότα ή δηλώσεις που εντέχνως απεκρύβησαν.

Αυτή η σειρά βιβλίων ελπίζω να αποτελέσει πολύτιμη ιστορική παρακαταθήκη, ώστε οι γενιές που βίωσαν αυτή την εποχή να δείξουν στις επόμενες γενιές τον περίτεχνο τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι “εχθροί” του ανθρώπου και παραπλάνησαν την παγκόσμια κοινωνία. Ας ευχηθούμε αυτή η σκοτεινή περίοδος να είναι το τέλος μιας εποχής και όχι η απαρχή μεγαλύτερων δεινών».

Για το δεύτερο βιβλίο του, «SPIKE DETOX, Οδηγός αποτοξίνωσης και προστασίας από την πρωτεΐνη ακίδα» (ISBN: 978-618-870-790-0, €15), ο Κωνσταντίνος Πουλάς αναφέρει, «Συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την εμφάνιση του κορωνοϊού και τρία χρόνια από την έναρξη των εμβολιασμών κατά της COVID-19 και είναι πλέον αναμφίβολο ότι εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο (άρα κατ’ αναλογία χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα) ταλαιπωρούνται από τις χρόνιες παρενέργειες τής εισόδου στο σώμα τους αυτής της διάσημης πλέον πρωτεΐνης (ίσως της πιο διάσημης στον κόσμο), της πρωτεΐνης ακίδας (Spike Protein).

Χιλιάδες συνάνθρωποι μας αναζητούν προτάσεις που θα τους ανακουφίσουν από το βάρος που έχει προσθέσει στην καθημερινότητά τους η πρωτεΐνη ακίδα. Στο παρόν εγχειρίδιο επιχειρούμε να παρουσιάσουμε και να αναλύσουμε όσα θεωρούνται ως πιθανές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα. Αναφορά θα γίνει μόνο σε Συμπληρώματα Διατροφής και στις πιθανές θετικές/ευεργετικές επιδράσεις τους ανά κατηγορία προβλήματος. Επίσης θα παρατεθούν τα δημοσιευμένα πρωτόκολλα αποτοξίνωσης και επιλεγμένες δημοσιεύσεις που τα υποστηρίζουν».

Τέλος, στο τρίτο βιβλίο του, «Τοξικότητα mRNA εμβολίων» (ISBN: 978-618-004-951-0, €13), ο Κωνσταντίνος Πουλάς γράφει: «Τα mRNA εμβόλια για την COVID-19 ήταν η πρώτη εφαρμογή της τεχνολογίας mRNA για τον συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή για την ανοσοποίηση έναντι μιας μολυσματικής νόσου. Ωστόσο, mRNA εμβόλια κατά ορισμένων άλλων μολυσματικών παραγόντων βρίσκονται ήδη στα σκαριά. Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις επιπτώσεις που πιθανόν να έχουν στην υγεία σας τέτοια μελλοντικά εμβόλια.

Ενώ τα διαθέσιμα στοιχεία περιορίζονται μέχρι στιγμής στα εμβόλια COVID-19, τα μοτίβα παρενεργειών που παρατηρούνται με αυτά υποδεικνύουν θεμελιώδη προβλήματα που πρέπει να αναμένεται να επανεμφανιστούν με μελλοντικό mRNA έναντι άλλων παθογόνων. Ο σκοπός του βιβλίου είναι να εξηγήσει τι σημαίνει η τοξικότητα του mRNA εμβολίου της COVID-19 για τα μελλοντικά mRNA εμβόλια. Περιγράφει τρεις μηχανισμούς που πιθανώς εξηγούν αυτό που συνέβη:

(1) την τοξικότητα των νανοσωματιδίων λιπιδίων,

(2) την τοξικότητα των πρωτεϊνών ακίδας που παράγονται από το εμβόλιο, και

(3) την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος σε αυτά.

Συμπεραίνει ότι η απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος στις πρωτεΐνες ακίδες είναι ο πιο σημαντικός τοξικός παράγοντας, επειδή και οι δύο ανταποκρίνονται στα ευρήματα φλεγμονής κατά τις νεκροψίες και της βλάβης του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και με τους θεωρητικούς μηχανισμούς βλάβης.

Το συμπέρασμα του βιβλίου είναι ζοφερό: “Κάθε μελλοντικό mRNA εμβόλιο θα προκαλέσει τα κύτταρά μας να παράγουν το δικό τους ειδικό αντιγόνο, που σχετίζεται με το συγκεκριμένο μικρόβιο που στοχεύει. Πρέπει επομένως να περιμένουμε ότι κάθε τέτοιο εμβόλιο θα προκαλέσει ανοσολογική βλάβη παρόμοιας κλίμακας όπως έχουμε δει με αυτά που στρέφονται κατά της COVID-19”.

Αναγνωρίζοντας ότι πληθώρα mRNA εμβολίων είναι στα σκαριά ή ήδη στην αγορά –κατά της γρίπης, του RSV, του HIV, της ελονοσίας, του καρκίνου, των αλλεργιών, των καρδιακών παθήσεων, για να αναφέρουμε μερικά– αυτή η γνώση είναι τόσο ανατριχιαστική όσο και πολύτιμη».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.