Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν κιvδυvευoυμε μονο απο καρxαριες...Eισβoλεας δάγκωσε αστυvoμικό ! ! !

Δάγκωσε αστυνομικό την ώρα του ελέγχου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»...



Απίστευτη ήταν η αντίδραση αλλοδαπού, ο οποίος βρίσκονταν στην χώρα παρανόμως, στον τυπικό έλεγχο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ο εισβολεας είχε εισέλθει στην Ελλάδα χωρίς βίζα και δάγκωσε αστυνομικό στο «Μακεδονία» για να γλυτώσει!

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο 30χρονος έφτασε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει . Όταν ενημερώθηκαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ότι είναι παράνομα στην χώρα, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο και να τον συλλάβουν. Ωστόσο, ο άνδρας αντέδρασε πολύ έντονα και επιθετικά.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, εκνευρίστηκε και προσπάθησε να τους χτυπήσει την ώρα που επιχειρούσαν να του περάσουν χειροπέδες. Στην συνέχεια δάγκωσε συνάδελφό τους στο πόδι.

Στην απολογία του εισβολεας υποστήριξε ότι δεν είχε πρόβλημα, αλλά αντιδρούσε διότι δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε.

Του επιβληθηκε ποινή φυλάκισης 29 μηνών από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 30χρονος βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς ανέφερε ότι στην χώρα μας ζει η σύντροφός του.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.