Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Απειλεί η αδελφn του ελεoυς: Θα υπάρξoυv συvέπειες για όποιον δεν ψnφiσει το voμoσxέδιo...

Η απορια μου ειναι...

Ποιοι τον ψnφισαν για Πρoεδρο του Ξυριζα...

Υπαρχουν τοσοι τοιουτοι εκει;



Απειλεί ο κίναιδος Κασσελάκης: “Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια”

Τελεσίγραφο με αποδέκτες τους διαφωνούντες στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έστειλε από τις Βρυξέλλες ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφιλοφιλα ζευγάρια“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ύστερα από το σχετικό ερώτημα που υπέβαλε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα υπάρξουν συνέπειες, για όποιον απέχει ή καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Θέλω να ξέρουμε τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν πέντε βουλευτές που πιθανότατα να διαφοροποιήσουν τη στάση τους από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Παύλος Πολάκης, Βασίλης Κόκκαλης, Μίλτος Ζαμπάρας, Αθηνά Λινού και Νίνα Κασιμάτη.

H Πολιτική Γραμματεία γίνεται με τηλεδιάσκεψη λόγω της απουσίας του προέδρου στις Βρυξέλλες.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.