Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Νατα μας...3 χρόvια φυλακn και πρoστιμo έως και 45.000 ευρω αν καvεις κριτική στα mRΝΑ εμβoλια ! ! !

Αυριο και στην Ελλαδα;

Μην το αποκλειετε...

Δεν διαφερει ο Αφορισμενος απ τον Μακρον...



Η Γαλλία λοιπον, φέρνει νόμο που θα τιμωρεί ποινικά έως και 3 χρόνια φυλακή και πρόστιμο έως και 45.000 ευρώ… την κριτική στα mRNA εμβόλια!

Ως ποινικό αδίκημα θα θεωρείται στη Γαλλία η κριτική στα εμβόλια mRNA, αυτό θα μπορούσε να κλείσει στη φυλακή, όποιους ενθαρρύνουν ανθρώπους να αρνούνται την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη (σύμφωνα με την «επιστήμη»).

Όποιος συμβουλεύει τον κόσμο ενάντια στο mRNA ή άλλες «ιατρικές θεραπείες» που είναι «προφανώς κατάλληλες» για θεραπεία με βάση την τρέχουσα κατάσταση της ιατρικής γνώσης, μπορεί στο μέλλον να φυλακιστεί έως και τρία χρόνια ή να λάβει πρόστιμο έως και 45.000 ευρώ

Φανταστείτε γιατί πράγμα μιλάμε, ποινικοποιούν την κριτική σε ένα πειραματικό σκεύασμα που ακόμα δε έχει πάρει τελική άδεια και φυσικά δε πρόκειται να πάρει ποτέ, με τόσες παρενέργειες και θανάτους που προκάλεσε!

Αν και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που τίποτα πια δε μας κάνει εντύπωση, όσο παράλογο, κι όσο αυταρχικό κι αν είναι…


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.