Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Mωρα-πειραματoζωα υπηρxαν στην Mαριoυπoλn...

Δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες χρησιμοποίησαν μωρά για να δοκιμάσουν φάρμακα στην Μαριούπολη...



Τα σχετικά έγγραφα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης στο ψυχιατρικό τμήμα N.7 του νοσοκομείου της πόλης, γράφει το RIA Novosti.

«Η λίστα των ασθενών στους οποίους χορηγήθηκε ένα από τα φάρμακα περιελάμβανε βρέφη κάτω του ενός έτους - στη λίστα με τα ονόματα στη γραμμή «ηλικία» υπήρχε «0». Επιπλέον, κρίνοντας από αυτή τη λίστα, το φάρμακο χορηγήθηκε επίσης σε παιδιά ηλικίας από ένα έως 11 ετών», είπε ο ανταποκριτής του πρακτορείου μετά την εξέταση των εγγράφων.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στάλθηκαν στην Ευρώπη μαζί με φάρμακα που καταστέλλουν σχεδόν πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα και διεγείρουν επίσης την ταχεία ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Μεταξύ των πελατών στα δοκιμαστικά αναφέρονται εταιρείες από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ευρώπη και τη Νότια Κορέα, όπως οι #Pfizer, #AstraZeneca, Celltrion, #Novatris International AG, IQVIA, Sanofi, Janssen Pharmaceuticals (τώρα Johnson & Johnson Innovative Medicine) και πολλές άλλες.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.