Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Θυμάστε oταv πρωτoβγnκαv τα μπoλια;



"Έλα μωρέ, σιγά, καντο να ξεμπερδευουμε δεν είναι κάτι. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, Ούτε στα μαγαζιά δεν θα μπορούμε να μπούμε, ούτε να ταξιδέψουμε. Θα μας, διώξουν από την δουλειά. Όλοι θα το κάνουν."
Μπήκαν τα qr codes στον άνθρωπο.
Τώρα έρχονται οι ψηφιακές ταυτότητες και μυαλό δεν έχουμε βάλει.
"έλα μωρέ σιγά 40 κάρτες έχουμε, ας την πάρουμε να ξεμπερδευουμε ήδη μας παρακολουθούν από τα τηλέφωνα. Για την ευκολία μας είναι θα γλυτώσουμε και την γραφειοκρατία. Παντού θα γίνει είναι παγκόσμιο φαινόμενο, Όλοι θα τις πάρουμε. "
Δεν ξέρω, υπνωτισμενοι είστε; εθελοτυφλειτε;
Είμαστε τελικά τόσο μα τόσο χαζοί;
Έρχεται ψηφιακή ταυτότητα με αυτή θα μπορούν να ελέγχουν κάθε κίνηση σας, που ξοδεύετε, τι τρώτε, που πηγαίνετε, ύστερα θα καταργήσουν το χρήμα και θα αρχίζουν να αντικαθιστουν τον άνθρωπο από την τεχνητή νοημοσύνη σε πολλούς επαγγελματικόυς κλάδους. Θα μπορούν απευθείας να σου τραβούν χρήματα, για δόσεις, δάνεια, να φορολογούν ότι θέλουν η οτιδήποτε άλλο χωρίς την συγκατάθεση σου και δεν θα τους νοιάζει εάν μετά εσύ θα είσαι με 0 μονάδες.
Ουσιαστικά θα έχουν τον έλεγχο σου στα οικονομικά σου. Εκείνοι θα αποφασίζουν για εσένα.
Υστερα, αφού θα τα έχουν ψηφιοποιησει όλα, θα σου πουν ότι την κάρτα μπορεί να την χάσεις, οπότε κάτσε να σου βάλουμε και ένα τσιπ. Ξοδεύεις παραπάνω μονάδες απ όσες σου έχουμε υποδείξει. Κάτσε να κάνεις και ένα μπόλι.
Τι δεν θες;

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.