Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

MKΟ σε ΕΛ.AΣ: Eφτασαv στnv Aλεξαvδρoύπoλn....Nα τoυς δώσετε άσυλo ! ! !

Με νέο  κύμα λαθραίων μεταναστών  έρχεται αντιμέτωπη η χώρα καθώς τα σύνορα τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά στον Έβρο φαίνονται διάτρητα...



Στον Έβρο ακόμη 30 λαθραίοι μετανάστες βρέθηκαν χωρίς να....

τους αντιληφθεί  κανείς κοντά στην Αλεξανδρούπολη αφού πρώτα διέσχισαν το ποτάμι ανενόχλητοι.

Μάλιστα την παρουσία τους ανακοίνωσε ΜΚΟ η οποία αναφέρει ότι ήρθε σε επαφή με τους 30 μουσουλμάνους αλλοδαπούς οι όποιοι ειδοποίησαν ότι έφτασαν στην…  περιοχή.

Εάν οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί επιχειρήσουν να μετακινηθούν με κάποιο όχημα και εντοπιστούν τότε απλώς θα συλληφθεί ο οδηγός.

Εάν κατευθυνθούν πεζή σε οποιοδήποτε σημείο δεν θα τους ενοχλήσει κανείς.

Ίδια κατάσταση και θάλασσα. Εχθές 120 μουσουλμάνοι αλλοδαποί έφτασαν χωρίς πρόβλημα σε ακτή του Κάβου Μαλέα στην Νεάπολη Βοιών.

Η άφιξη έγινε με ιστιοφόρο σκάφος. Αμέσως το ΛΣ έσπευσε με τέσσερα πλωτά να τους μεταφέρει  στον λιμένα της Νεάπολης.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι αφού καταγραφούν με ότι στοιχεία επιλέξουν και υποβάλουν την πάντα απαραίτητ η αίτηση ασύλου οι ίδιοι στη συνέχεια θα φιλοξενηθούν προσωρινά  σε ΚΕΠΑ πριν αναχωρήσουν για την περίφημη ενδοχώρα. 

Εκεί θα τους καταστεί σαφές ότι μπορούν να παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά όχι και να διαφύγουν στην Ευρώπη γιατί αυτό θα είναι παράνομο.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.