Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Δoλoφovήθnκε μnτέρα τριών παιδiων επειδn nταν Xριστιαvn...

Της έκαψαν το πρόσωπο με οξύ και οι αρχές προσπάθησαν να συγκαλύψουν την επίθεση ως ατύχημα...



H Χριστιανή μητέρα τριών παιδιών και υπάλληλος του Πανεπιστημίου Lahore University of Management Sciences (LUMS) δολοφονήθηκε από μια ομάδα με επικεφαλής τον Mani Gujjar στην πόλη Mir της Λαχόρης, με έδρα το Πακιστάν, όπως ανέφερε το voicepk.net . Υποτίθεται ότι δολοφονήθηκε επειδή αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Οι δράστες της επιτέθηκαν βίαια, της έριξαν οξύ στο πρόσωπό της και οι αρχές προσπάθησαν να το καλύψουν ως ατύχημα. Το Voicepk.net είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα μέσων ενημέρωσης του Πακιστάν αφιερωμένη στην έρευνα, την αναφορά και τη μετάδοση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των νομικών ζητημάτων που συμβαίνουν στη χώρα.

Εν τω μεταξύ, σε ένα οδυνηρό περιστατικό στο Φαϊσαλαμπάντ του Παντζάμπ, ένα ανήλικο κορίτσι φέρεται να απήχθη, να ασπάστηκε βίαια το Ισλάμ και στη συνέχεια να παντρεύτηκε τον απαγωγέα της. Η κατάσταση εξακολουθεί να εκτυλίσσεται και περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να προκύψουν καθώς προχωρά η έρευνα.

Σε ένα άλλο περιστατικό στο Chagai, ένα κορίτσι φέρεται να καταδικάστηκε σε θάνατο με την κατηγορία ότι είχε παράνομη σχέση. Όπως αναφέρει το Voicepk.net απαιτείται δράση για την αντιμετώπιση αυτής της αδικίας και τη διασφάλιση της απονομής δικαιοσύνης.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.