Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Άρης Πoρτoσάλτε: Η ισότnτα στnν Υγεiα επικivδυvn Σoβιετική αvτίλnψn...

Η περίθαλψη δεν είναι για όλους, κατά τον διεγραμμενο Άρη Πορτοσάλτε....



Η ισότητα στη Δημόσια Υγεία είναι παρωχημένη κατά τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να γκρεμίσει το νυν Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) και να χτίσει ένα νέο, στ’ οποίο δεν θα υπάρχουν αυταπάτες: το μεγάλο ψάρι θα τρώει το μικρό.

Πιθανά έχοντας στο μυαλό του τη δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι «δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση», ο Πορτοσάλτε είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το εξής:

«Με αυτή την ευθυγράμμιση, όταν ξέρουμε όλοι πως υπάρχουν διαβαθμίσεις στη φύση και στη ζωή, όσο και να φέρνουμε τη σοβιετική αντίληψη της ισότητας, αυτή κατέρρευσε και πήγανε φούντο όλοι μαζί. Για να μην πάμε και εμείς φούντο πριν της ώρας μας, θα πρέπει να δούμε κατάματα τις αλήθειες. Θα πρέπει και να υποστηριχτεί το ΕΣΥ, αλλά και να το ξαναφτιάξουμε από την αρχή».

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου έναν μήνα η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον Πορτοσάλτε....

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση έλεγε μεταξύ άλλων ότι «η απεργοσπαστική αυτή συμπεριφορά του εγκαλούμενου συναδέλφου, εκδηλώνεται κατ’ εξακολούθηση και κατά σύστημα» και πως «με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Από τη μειοψηφία, ένα μέλος πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 4 μηνών και το άλλο μέλος, πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.