Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ο Eφιάλτnς τnς Eλλάδoς, μoιραζει το Aιγαiο...

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν είναι αχάριστος. Αντίθετα, δεν ξεχνά ποτέ την ευεργεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία είναι ιλιγγιώδης και ανεκτίμητη προς το πρόσωπό του...



Το λιγότερο λοιπόν που μπορεί να κάνει, είναι να ανταποδώσει. Έστω και λεκτικά. Διότι είναι αδύνατον να ευεργετήσει αντίστοιχα τον Κυριάκο…Μπορεί ωστόσο να προετοιμάζει το έδαφος για τη λύση που πάντα επιδίωκε η οικογένεια Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λοιπόν πρόσφατα χαρακτήρισε τον Κυριάκο ως «πρωθυπουργό του αιώνα, λέγοντας ότι στην Ευρώπη δίνουν μάχη για μια χειραψία μαζί του».

Χθές, σε νέα τηλεοπτική παρέμβαση του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η μεγαλοψυχία του Κυριάκου, όπως ο ίδιος την έζησε, θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας.

Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης με μία…ανάλυση υψηλού επιπέδου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Κυριάκος θα μοιράσει δίκαια το Αιγαίο με την Τουρκία. Μάλιστα είπε πως η Τουρκία έχει το 25 τοις εκατό των ακτών στο Αιγαίο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μοιρασιά του Αιγαίου θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη. Λες και δεν υπάρχουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, λες και δεν έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα όπως υποστηρίζει το δίκαιο της θάλασσας.

Επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο εν αναμονή πρωθυπουργός θέλει διακαώς τοις 180 έδρες ώστε να προβεί και σε αυτή την δίκαιη μοιρασιά (εκτός από τις αλλαγές  στο σύνταγμα) χωρίς να χρειάζεται να παρακαλέσει κανέναν άλλο πρόθυμο. Άλλωστε, δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος εξίσου πρόθυμος έναντι της Τουρκίας, με τον Κυριάκο.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.