Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Σέρβoι συvέλαβαν μέλn των Eιδικώv Δυvάμεων τoυ Koσόβoυ ! ! !

Δεν θα τους σωσει το ΝΑΤΟ αυτη την φορα...



Αυξάνεται εκ νέου η ένταση ανάμεσα σε Σερβία και Κόσοβο, καθώς μέλη των των ειδικών μονάδων της σερβικής αστυνομίας συνέβαλαν την Τετάρτη τρία ένοπλα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου. 

Σύμφωνα με τους Σέρβους τα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου ήταν εντός σερβικών συνόρων, κάτι με το οποίο διαφωνούν οι κοσοβάροι, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι «Σέρβοι απήγαγαν τους τρεις στρατιώτες». 

Οι τρεις αστυνομικοί έφεραν πλήρη εξάρτυση και οπλισμό και δεν προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψή τους. Στην ανακοίνωση του σερβικού υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται επίσης ότι «με την ταχεία αντίδραση της σερβικής αστυνομίας αποτράπηκε επιτυχώς απόπειρα της αστυνομίας του Κοσόβου να εισβάλει στο έδαφος της κεντρικής Σερβίας για να πραγματοποιήσει ενέργειες οι οποίες σύμφωνα με όλες τις παραμέτρους, αποτελούν τρομοκρατική δράση. Στόχος ήταν η αποσταθεροποίηση και η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης που στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας της Σερβίας».




Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.