Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Η Pωσiα δεixvει τα δovτια της...Pωσικo Su-57 κατεppιψε Oυκραvικo Su-27 απo απoστασn 217χλμ.!

Σε κίνηση προς πολλούς αποδέκτες προχώρησε η ρωσική αεροπορία μετά την αποκάλυψη ότι το ρωσικό μαχητικό πολλαπλού ρόλου Su-57 πέμπτης γενιάς σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο βεληνεκές καταστροφής εχθρικού στόχου...



Και αυτό σημειώθηκε με την κατάρριψη ουκρανικού μαχητικού Su-27 που είχε πραγματοποιήσει επιδρομή στο Μπέλγκοροντ από απόσταση 217 χλμ.! Αυτό ανέφερε το αμερικανικό περιοδικό Military Watch Magazine.

Οι αναλυτές της πύλης υποδεικνύουν ότι τα αεροσκάφη Su-27 και Su-24 που καταστράφηκαν πρόσφατα στην Ουκρανία χτυπήθηκαν από το Su-57 που κάνουν αυτόνομα αποστολές προστασίας κύριων εγκαταστάσεων με την χρήση των ηλεκτρονικών νέας γενιάς και παραμένοντας αθέατα, και όχι από το σύστημα πυραύλων επιφανείας-αέρος S-300V4, όπως θεωρούνταν προηγουμένως γνωστό.

Οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από απόσταση 217 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο και ανήκαν σε νέα έκδοση των R-37.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, για την προσβολή των στόχων δεν χρησιμοποιήθηκαν οι τυπικοί πύραυλοι αέρος-αέρος R-77M του Su-57, αλλά οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς R-37M, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν στόχους σε απόσταση έως και 400 χιλιομέτρων.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.