Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

ΜHΤΣΟTAΚΗΣ ....ΣΚOTΑΔl, ΚΑTOΧΗ, ΑΠΛYTΟΙ & ΝΗΣΤlΚΟl απo 1 Δεκεμβρioυ ! ! !

Ολα για τον φιλο του, τον θεατρινο Ζελενσκι...



Σε σύσταση για την αποφυγή χρήσης των ενεργοβόρων συσκευών από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ με στόχο η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στην Ελλάδα να είναι τουλάχιστον 5% προχώρησε πριν από λίγο ο υπουργός Ενέργειας Κ.Σκρέκας.

Μόνο που οι ώρες 6-9 είναι οι βασικές ώρες κατά τις οποίες οι Έλληνες κάνουν όλες τις δραστηριότητές τους που αφορούν, μαγείρεμα, πλύσιμο, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, φωτισμό, κ.λ.π. καθώς τις υπόλοιπες ώρες εργάζονται και λείπουν από το σπίτι.

Επί της ουσίας αυτό που ζητάει η κυβέρνηση είναι οι Έλληνες να ζουν στα σπίτια τους ως «αόρατοι» και να μην καταναλώνουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Kαι επειδή στην ζωή τίποτε δεν γίνεται με συστάσεις παρά μόνο με ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ και ΔΙΑΤΑΓΕΣ, η κυβέρνηση για να εξασφαλίσει ότι οι Έλληνες θα συμμορφωθούν και δεν θα «καίνε» ρεύμα, επιβάλει ένα κρυφό «χαράτσι» που αφορά την κατανάλωση.

Η νέα επιβάρυνση των καταναλωτών μπαίνει στο πλαίσιο των χρεώσεων των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), αυτή τη φορά για να χρηματοδοτήσουν τα νοικοκυριά «την αντιστάθμιση κινδύνου από ενεργειακές κρίσεις».

Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Μητσοτάκης έγινε σύμμαχος με τον νεοναζί της Ουκρανίας, τον Ζελένσκι με αυτόν που να “λούζεται” αυτή την απόφαση να είναι μόνο ο ελληνικός λαός.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.