Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Για Mεγαλn Eλλαδα (Magna Graecia) μιλαει ο lταλoς υπoυργoς ! ! ! (Mnπως εivαι φασiστας κυριοι Noυ Δoυλoι;)

Ο νέος υπουργός Πολιτισμού στην Ιταλία Gennaro Sangiuliano γεννήθηκε στη Νάπολη, είναι γιος της ”Μεγάλης Ελλάδας” και δεν ξέχασε να σημειώσει ότι η ιστορία της Ιταλίας είναι πολύ πιο παλιά από το ιταλικό κράτος και ότι έχει μια αρκετές χιλιάδες χρόνια ιστορία που πηγάζει από τη ”Μεγάλη Ελλάδα”...



Συγκεκριμένα ανέφερε:

”Η λέξη πολιτισμός συνοψίζει την ιστορική σημασία του έθνους μας, έχει μια χιλιετή κουλτούρα που ξεκινά από τη Magna Graecia που περνά από την Αναγέννηση και τον Ανθρωπισμό.”

Δείτε το βίντεο:


Το βιογραφικό του

Ο Gennaro Sangiuliano, ένας δημοσιογράφος που είναι επί του παρόντος υπεύθυνος για το κανάλι Tg2, αποφοίτησε από τη Νομική από το Πανεπιστήμιο Federico II της Νάπολης. Εκεί απέκτησε το διδακτορικό του στα Νομικά και Οικονομικά.

Στο Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης απέκτησε μεταπτυχιακό στο ευρωπαϊκό ιδιωτικό δίκαιο. Λέκτορας στο Lumsa, στο Πανεπιστήμιο La Sapienza και στον Luiss, έχει δημοσιεύσει μια σειρά από δοκίμια μεταξύ των οποίων: the conservative anarchist (2008), Putin. Life of a Tsar (2015), Life in an American Dynasty (2016), Life of a President Against All (2017).

Ο Sangiuliano ήταν αναπληρωτής διευθυντής της εφημερίδας Libero και είχε αρκετές συνεργασίες με τις Il Foglio, L’Espresso και Il Sole 24 Ore. Το 2009 μετακόμισε στο Tg1, του οποίου έγινε αναπληρωτής διευθυντής. Το 2018 μετακινήθηκε στο Tg2.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.