Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Π.Ο.Υ μιλά για έναν απλό ιό ! ! ! Γιατί ο Κουλης και η παρέα του συνεχίζουν τις μάσκες και τα μέτρα;

Η Κυβέρνηση ακολουθούσε οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τώρα δεν βλέπει δεν διαβάζει οτι ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι ο ΙΟΣ είναι μια απλή γρίπη; Δεν βλέπουν οι Κυβερνητικοί Λοιμωξιολόγοι τίποτα; Ο ΠΟΥ πλέον δεν προτείνει ΜΑΣΚΕΣ!!! Ούτε αυτά βλέπει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και όλη η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;



ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!! ΤΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ; ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ;

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΜΩΞΗ) ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ..



Αυτά  γράφει ΤΏΡΑ στη σελίδα του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) για τον covid-19.

Προσέξτε πως αναφέρει τον ιό covid 19. Ως “ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΑ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ/ΦΡΟΝΤΙΔΑ”.

Συνεχίζοντας, τονίζει αυτό που γνωρίζουμε από την αρχή. Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη και την επιβράδυνση της μετάδοσης είναι να είμαστε καλά ενημερωμένοι για τον ιό και πώς εξαπλώνεται.

Ότι οι μόνοι που υπάρχει πιθανότητα (δεν είναι σίγουρο) να ασθενήσουν, είναι όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα (κι αυτοί είναι που χρειάζεται να προφυλαχτούν).

Αυτοί δηλαδή ίσως πρέπει να μένουν περισσότερο στο σπίτι. Δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι χρειαζεται μάσκα (μάλιστα – τονίζει, όταν βήχει κάποιος να το κάνει στον αγκώνα του – πουθενά μάσκα). Τονίζει την ΑΠΟΣΤΕΊΡΩΣΗ/ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ των χεριών και πουθενά την μάσκα!!!




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.