Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Βγαινει στο Αιγαιο ο Τουρκικος στολος ! ! ! Τελειωσαν τα ψεμματα; Ποιος θα ριξει την πρωτη;

Εχει μεγαλη σημασια ποιος θα ριξει την πρωτη και δυστυχως πολυ φοβαμαι οτι οι Κουληδες, που δεν κινδυνευουν θα περιμενουν να ριξουν την πρωτη και μετα....θα κανουν διαβηματα !


Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι ο τουρκικός στόλος τέθηκε πάλι σε ετοιμότητα, ενώ η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για τις 10 και 11 Αυγούστου στην περιοχή ανοιχτά της Αττάλειας για ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Αυτή η εξέλιξη είναι πραγματική απάντηση στην συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου, διότι η προηγούμενη NAVTEX που εσφαλμένα μετέδωσαν ορισμένα μέσα ως απάντηση, είχε εκδοθεί πριν την γνωστοποίηση της συμφωνίας.

Κορυφαίος άραβας αναλυτής έλεγε πριν από λίγο ότι ο Ερντογάν θέλει οπωσδήποτε πρόσβαση σε φυσικούς πόρους και δεν τον νοιάζει πως θα την αποκτήσει. Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, ότι «η κατάρρευση της λίρας, ενδέχεται να οδηγήσει σε πολεμική σύρραξη«. Είναι η μοναδική διέξοδος για τον Ερντογάν.





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.