Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ευαγγελάτος: “Δεν μπορεί εμείς να στερηθήκαμε το Χριστός Ανέστη και την Εκκλησία και τώρα να έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τον κορωνοϊό.”...


Τα είδαμε όλα μετά από αυτό που προέβαλε το Mega στην ζωντανή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έστειλε ρεπόρτερ της εκπομπής για να στήσει “ενέδρα” στους τουρίστες που ήρθαν από την Σουηδία. Με το που προσγειώθηκαν πετάχτηκε με την κάμερα και το μικρόφωνο και τους ρωτούσε από που ήρθαν και με ποια ιδιότητα.

Η ένσταση του Νίκου Ευαγγελάτου είναι γιατί ήρθαν τουρίστες από μια χώρα που δεν πήρε καθόλου μέτρα ενώ το Υπ.Τουρισμού είχε ενημερώσει ότι με αυτή την ειδική πτήση θα έρθουν μόνο δημοσιογράφοι από την Σουηδία καθώς και πράκτορες της τουριστικής εταιρείας TUI.

Στην συνέχεια ο σύζυγος της Τατιάνας Στεφανίδου τόνισε ότι κάποιος μας κοροϊδεύει λέγοντας, “δεν μπορεί εμείς να στερηθήκαμε το Χριστός Ανέστη και την Εκκλησία και τώρα να έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τον κορωνοϊό.”

Μάλλον ξέχασε τι πόλεμο έκανε στον Εκκλησιασμό την περίοδο της καραντίνας στην Ελλάδα..!


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.