Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Το βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής COVID-19 χρησιμοποιει η Τουρκια στον Εβρο...

Το βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής επελαύνει στον Έβρο 
Τον υιο COVID-19...
Εχει στειλει ολους τους λαθροεισβολεις, φορτωμενους εκτος απο χιλιες δυο αλλες αρρωστιες, με τον ανωτερω υιο...
Αν αυτοι περασουν και ξαμολυθουν στην Ελλαδα και μετα στην Ευρωπη, σωτηρια δεν υπαρχει, ουτε συμμαζευεται ο υιος αυτος...
Ο Ερντογκαν, πρεπει να καθησει στο σκαμνι, σαν εγκληματιας πολεμου και γι αυτο...
Και καλλυτερα ακομη, να εκτελεσθει...

Οι Τούρκοι επανήλθαν στον Έβρο στις γνωστές συμπεριφορές.
Πιθανότερη εξήγηση είναι ότι ο Ερντογάν προσπαθεί να στρέψει την προσοχή της τουρκικής κοινωνίας αλλού από τα τραγικά προβλήματα που οδήγησε η πολιτική την Τουρκία.

Στο μέτωπο του μεταναστευτικού, με αφορμή τον εμφύλιο -που βοήθησε να ξεσπάσει- στη Συρία, έχει κατορθώσει να είναι δακτυλοδεικτούμενος από ολόκληρη την υφήλιο. Παρότι όλοι τον χαϊδεύουν λόγω της στρατηγικής σημασίας του “οικοπέδου Τουρκία” για τη Δύση.

Στο δε μέτωπο του κορονοϊού COVID-19, έχει πετύχει να μετατρέψει τη χώρα του σε υγειονομική βόμβα της υφηλίου, η οποία απειλεί άμεσα την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με την Ελλάδα να αποτελεί για μια ακόμη φορά σύνορο-προπύργιο του πολιτισμένου – λογικού κόσμου. Με την Τουρκία να χρησιμοποιεί τον κορονοϊό που δεν την εξαίρεσε ως βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής…







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.