Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ποιο ειναι το Σχεδιο Γ, που θελουν να θεσουν σε εφαρμογη Αλβανια και Τουρκια; (Μυριζει Μ.Αλβανια;)

Τίρανα.
Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας εδώ και δύο εβδομάδες σχετικά με την κατάσταση που δημιουργείται από τον κορονοϊό.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η Αλβανία θα θέσει σε εφαρμογή το Σχέδιο Γ (ή C) όταν θα χρειαστεί βοήθεια και καμία άλλη χώρα δεν θα απαντήσει στο αίτημά της.

«Πριν έρθω εδώ, μίλησα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, με τον οποίο είμαι σε συνεχή επαφή εδώ και δύο εβδομάδες, έχουμε βάλει με τους Τούρκους στο τραπέζι την εναλλακτική λύση, έναν κατάλογο απαιτήσεων σε περίπτωση που ο κόσμος ανατραπεί και δεν θα υπάρχει επικοινωνία με οποιονδήποτε.

Πιστεύουμε ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εφαρμόσουμε το σχέδιο Γ, έχουμε την εγγύηση της Τουρκίας», είπε ο Ράμα δημόσια.
Πηγη 


Και εδω ειναι το ερωτημα...
Τι λεει, αυτο το σχεδιο;
Σιγουρα, οχι κατι καλο, για την Ελλαδα...
Μυριζει Μ.Αλβανια, εις βαρος και της Ελλαδος;
Μυριζει συνορα μεταξη Αλβανιας και Τουρκιας;
Για παρτε τα μετρα σας, οι καρεκλοκενταυροι της Κυβερνησεως, για να μην βρεθουμε προ εκπληξεων !

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.