Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Ρωσικη βοηθεια στην Ιταλια, που...της επεβαλε κυρωσεις ! ! ! Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, που ειναι ;

Βοήθεια από την Ρωσία στην Ιταλία (προς την οποία ΚΑΙ η Ιταλία έχει επιβάλλει κυρώσεις)…
Πραγματικα αυτο δειχνει πολλα, παρα πολλα...
Που ειστε κυριοι Ευρωπαιοι;
Που ειστε κυριοι Νατοικοι;
Διαβαστε...

Κορονοϊός: Η Μόσχα σχεδιάζει να στείλει Ρώσους ειδικούς και ιατρικό εξοπλισμό στην Ιταλία

Την κατάσταση με την εξάπλωση της πανδημίας κορονοϊού COVID-19 στην Ιταλία συζήτησαν ο πρόεδρος Πούτιν και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, στο πλαίσιο της εφαρμογής περαιτέρω μέτρων για την αντιμετώπιση της μόλυνσης.

Κορονοϊός: Απίστευτη τραγωδία στη Λομβαρδία της Ιταλίας – Θλιβερό ρεκόρ 546 νεκρών σε 24 ώρες
Συγκεκριμένα, η Μόσχα σχεδιάζει να στείλει Ρώσους ειδικούς για να πολεμήσουν τον κορονοϊό COVID-19 καθώς και προστατευτικά μέσα και ιατρικό εξοπλισμό, όπως επιβεβαίωσε το Κρεμλίνο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος Πούτιν, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τον Ιταλό πρωθυπουργό Κόντε, την ετοιμότητα της Ρωσίας να προσφέρει άμεσα βοήθεια στην Ιταλία, στο πλαίσιο της μάχης για την αντιμετώπισης της πανδημίας στη γειτονική χώρα, όπως επιβεβαίωσε το Κρεμλίνο.








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.