Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Αφροδίτη Μάνου: Τα σέβη μου στον ανυπάκουο νεαρό Μανώλη...και τα σεβη τα δικα μας σε σενα Αφροδτιη που τολμας και μιλας!

Μπραβο ρε Αφροδιτη....
Μπραβο που τολμας και μιλας......
Αν δει καποιος τον τοιχο σου θα καταλαβει...



Την φωτογραφία του καταδρομέα Μανώλης Μπούχλης, ο οποίος τραβούσε βίντεο σέλφι την ώρα που έκανε άλμα και τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή» την ώρα που έπεφτε με το αλεξίπτωτο του στο έδαφος, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter η τραγουδοποιός Αφροδίτη Μάνου.

Μάλιστα, έγραψε πάνω από τη φωτογραφία «Τα σέβη μου στον ανυπάκουο νεαρό Μανώλη Μπούχλη ...», εκδηλώνοντας τον θαυμασμό της για την πράξη του καταδρομέα.

Η ανάρτηση της τραγουδοποιού έχει προκαλέσει την αντίδραση χρηστών του Twitter, οι οποίοι ως επί το πλείστον την επέκριναν γι’ αυτό.


https://pbs.twimg.com/media/D1tujFnW0AIgnRq.jpg



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.