Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ανατριχίλα στον αγωνα Λίχτενσταϊν-Ελλάδα ακούστηκε παντού απο Έλληνες φιλάθλους το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ! ! !



Αρκετοί Έλληνες βρίσκονται στις εξέδρες του «Ράινπαρκ Στάντιον» για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων τους στα προκριματικά του Euro 2020. Η ΕΠΟ είχε πάρει 220 εισιτήρια για τις ανάγκες των Ελλήνων φιλάθλων, αλλά αρκετοί περισσότεροι βρέθηκαν στο Λίχτενσταϊν.


Εξάλλου, τόσο η Αυστρία, όσο και η Ελβετία είναι κοντά σε αυτή τη χώρα και Έλληνες που ζουν εκεί επέλεξαν να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής ομάδας. Οι φίλαθλοι ήταν και ιδιαίτερα… δραστήριοι, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ τραγούδησαν και το «Μακεδονία ξακουστή».



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.