Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Ο Τραμπ παει στην Τουρκία και ζητά αφοπλισμό των Κούρδων! Αποδειχτηκε κοτα κι αυτος....

Κοτα ο Πλανηταρχης...
Ετσι ηθελε να λεγεται....
Αλλα τους πλανηταρχες δεν τους τραβα απ την μυτη ενας Σαλεμενος....

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, θα επισκεφθεί την Τουρκία εντός  του 2019, κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με την  εφημερίδα Hürriyet, η οποία επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου του Ιμπραήμ Καλίν.

Η ανακοίνωση  ακολουθεί την είδηση ​​της  απόφασης για  απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία .

Αμερικανική στρατιωτική αντιπροσωπεία αναμένεται να φτάσει στην Τουρκία αυτή την εβδομάδα για να συζητήσει τον συντονισμό της αμερικανικής απομάκρυνσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν σημειώνοντας: «Για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στο συντονισμό του σχεδίου απόσυρσης, ο Ερντογάν έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες. ”

Οι συνομιλίες , σύμφωνα πάντα με όσα γράφουν οι Τούρκοι, αναμένεται να καλύψουν μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής αμερικανικών όπλων  που είχαν δοθεί στους Κούρδους!

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.