Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΤΩΡΑ???Θα ανεχτει το καινουργιο φλερτ του Σαλεμενου με τον Τραμπ?????

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....!!!!Υστερα απο την ανακοινωση της Μοσχας οτι δεν υπαρχει προθεση για συναντηση του Πουτιν με τον Ερντογαν....αφου ο τελευταιος <φλερταρει>με τουν Τραμπ...ολα πλεον εχουν αλλαξει με τις συμμαχιες στο μετωπο της Συριας!!Οι Συριακες δυναμεις οι λεγομενες <<τιγρεις>>εχουν εισβαλει στην επαρχια Arimah και ειναι ετοιμες να αντιμετωπισουν τις Τουρκικες δυναμεις!!Σημειωτεον οτι οι επιλεκτες δυναμεις <<τιγρεις>>του Συριακου στρατου αποτελουνται και απο Ρωσους συμβουλους και ρωσικα οπλικα συστηματα!!!

Ολοταχώς για αιματοχυσία στη Μάνμπιζ: Κατάληψη του Al-Arimah από τις συριακές «Τίγρεις» – Στο «πλευρό» του Άσαντ η Μόσχα.

Όλα άλλαξαν από χθες μετά την «παγωμένη» ανακοίνωση της Μόσχας ότι δεν υπάρχει στην ατζέντα του Ρώσου προέδρου Πούτιν ραντεβού με τον Ερντογάν τις επόμενες ημέρες, αφού ο Τούρκος ηγέτης συνεχίζει να «σαλιαρίζει» με τον Τραμπ, τον οποίο προσκάλεσε μάλιστα στην Τουρκία.

Όλα αυτά είχαν επίπτωση στην Συρία και έτσι δόθηκε εντολή στην επίλεκτη τεθωρακισμένη ταξιαρχία «Τίγρεις» των συριακών ενόπλων δυνάμεων, στις τάξεις της οποίας συμμετέχουν και Ρώσοι σύμβουλοι, ενώ διαθέτει ρωσικά οπλικά συστήματα,να εισβάλλει εντελώς αιφνιδιαστικά στο Al-Arimah περικυκλώνοντας ολόκληρα χωριά μετά από συμφωνία με την συνασπισμό SDF (Syrian Democratic Forces) στον οποίο ηγούνται Κούρδοι.

«Η περιοχή είναι κάτω από τον ολοκληρωτικό έλεγχο του συριακού στρατού» αναφέρει η Δαμασκός μετά τις χθεσινές ισραηλινές επιθέσεις σε αποθήκες που κατείχαν οι Ιρανοί.

Πριν λίγο το στρατιωτικό συμβούλιο του Manbijανακοίνωσε:

«Ο ρωσικός στρατός ξαναδημιούργησε σήμερα  το κέντρο συντονισμού Ρωσίας-Συρίας στο Arimah, το οποίο ήταν ανενεργό εδώ και καιρό. Η παρουσία των συριακών δυνάμεων στη δυτική ύπαιθρο του Arimah δεν είναι νέα, αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις οδήγησαν σε επέκταση της ανάπτυξης>>

Την ίδια στιγμή επίλεκτες συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν εισέλθει στην βόρεια (το τονίζουμε αυτό) παραμεθόρια περιοχή του Manbij, η οποία ελέγχεται από τους Κούρδους μαχητές, ανέφερε το Al Jazeera.

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς περιοχή στην οποία ετοιμάζονται οι Τούρκοι να εισέλθουν, αλλά θα έλθουν σε ευθεία αντιπαράθεση με τον αναβαθμισμένο συριακό στρατό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε πριν δύο ημέρες ισχυρή πυραυλική βοήθεια με ειδική πτήση αεροσκάφους Il-76.

Συριακές μηχανοκίνητες δυνάμεις και πύραυλοι εδάφους-εδάφους και άλλος εξοπλισμός, όπως άρματα μάχης, θωρακισμένα οχήματα έχουν φτάσει στο χωριό Arimah στη δυτική πλευρά του Manbij, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου ειδήσεων Anadolu την Τρίτη. Το Arimah απέχει 25χλμ. από το κέντρο του Manbij.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.