Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Μην φοβαστε, δεν θα σας καταριψουμε, λενε οι Τουρκοι στους Αμερικανους...

 Ο λογος για τους S400...
Προσπαθουν να πεισουν τους Αμερικανους οτι δεν θα τους χρησιμοποιησουν ενατιον τους....
Παπαριες !
Τι τους θελουν ;
Για να τους στολισουν σε βιτρινα ;








Με τη φράση «Οι πύραυλοι S-400 που παίρνουμε από τη Μόσχα δεν αποτελούν απειλή για την αμυντική μηχανή του ΝΑΤΟ, δεν θα τους χρησιμοποιήσουμε εναντίον σας» προσπαθούσε να πείσει ο
Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας τον Αμερικανό ΥΠΑΜ, Τ.Μάτις για ακύρωση των επερχόμενων κυρώσεων.
Μιλάμε για φοβερό επιχείρημα στα νατοϊκά ιστορικά χρονικά.
Επιχειρηματολογία μη «νατοϊκής χώρας».
Στην Αγκυρα πρέπει να θεωρούν κάτι παραπάνω από δεδομένο πως F-35 θα τα βλέπουν μόνο ως επισκέπτες στις ΗΠΑ ή ως καρτ ποστάλ. Αλλιώς τέτοιο επιχείρημα από τον Τούρκο ΥΠΑΜ δεν διακιολογείται.
Και προφανώς γνωρίζουν πως η ανακοίνωση περί παγώματος των S-400 δεν αρκεί. Η Τουρκία πότε κράτησε τον λόγο της για να το κάνει τώρα; Και αν ενεργοποιηθούν αργότερα;
Από την επόμενη εβδομάδα οπότε και ψηφίζει η Γερουσία ετοιμαστείτε για «γερές ανακατατάξεις». Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας φέρεται να έστειλε τελεσίγραφο για πολλά επιμέρους ζητήματα.
Οι Τούρκοι παρακάλεσαν και έφθασαν στο σημείο να πουν «θα πάρουμε S-400, αλλά δεν θα τους χρησιμοποιήσουμε εναντίον σας».
Αυτό έλειπε δηλαδή! Να του έλεγε «μην ανησυχείς, θα σε καταρρίψουμε»!
Και λίγο αργότερα αφού είδε ότι δεν έχει αποτέλεσμα, προχώρησε στις γνωστές απειλές, «θα τους πάρουμε», «δεν υποχωρούμε» κτλ.
Οι Τούρκοι είναι σοκαρισμένοι μετά την απόφαση της Γερουσίας για τα F-35....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.