Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Κλεινουν Τζαμια και απελαυνουν Ιμαμηδες οι Αυστριακοι....

Καποιος πρεπει καποτε να ακνει την αρχη.....
Το εκαναν οι Αυστριακοι...
Θα ακολουθησουν κι αλλοι, δεν παει αλλο !






Ο συντηρητικός καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα του θα απελάσει πολλούς ιμάμηδες που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και θα κλείσει επτά τεμένη προκειμένου να καταπολεμηθεί το «πολιτικό ισλάμ».

Η απόφαση αυτή, διευκρίνισε ο Κουρτς, συνδέεται με την ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη αναπαράσταση από παιδιά ντυμένα με στρατιωτικές στολές μιας μάχης της οθωμανικής ιστορίας σε ένα από τα μεγαλύτερα τεμένη της Βιένης, που συνδέεται με την τουρκική κοινότητα.

«Οι παράλληλες κοινωνίες, το πολιτικό ισλάμ και η ριζοσπαστικοποίηση δεν έχουν θέση στη χώρα μας», διαβεβαίωσε ο Αυστριακός καγκελάριος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Φωτογραφίες από την αναπαράσταση της μάχης της Καλλίπολης, στην οποία συμμετείχαν παιδιά σε ένα τέμενος, δημοσιοποιήθηκαν στις αρχές του μήνα από το κεντροαριστερό περιοδικό Falter και προκάλεσαν αντιδράσεις από τους Αυστριακούς πολιτικούς......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.