Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Η Κομισιον, που διαταζει μειωσεις συνταξεων, διαταζει μειωση των παραβολων για την αδεια παραμονης των πρωην λ@θρομετ@ναστων !

Αμφιβαλετε για το αν ειναι Ανθελληνες ;
Αμφιβαλετε οτι εχουμε κατοχη ;
Αμφιβαλετε για το οτι η κυβερνηση μας ειναι υπαλληλοι τους ;





Η Κομισιόν έδωσε εντολή στην Ελληνική κυβέρνηση,να μειώσει τα παράβολα για την εξασφάλιση της άδειας διαμονής αλλοδαπών. Αυτό το γεγονός μας δείχνει ότι η Ελληνική κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές που δίνει το Κράτος των Βρυξελλών.

Πιο συγκεκριμένα: Τη μείωση των παραβόλων που καταβάλλουν οι υπήκοοι τρίτων χωρών για να εξασφαλίσουν άδεια διαμονής στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή.

Στην τροπολογία που φέρει τον τίτλο «Αναπροσαρμογή και θέσπιση παραβόλων, τελών και προστίμων», στο πρώτο άρθρο προωθούνται οι αναγκαίες προσαρμογές στην ελληνική νομοθεσία, σε συνέχεια της εκκίνησης επίσημης διαδικασίας παράβασης κατά της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Δεκέμβριο 2017, με την αποστολή σχετικής προειδοποιητικής επιστολής. Σχόλιο: Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.