Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Πορτα εφαγε η Νουδουλα του Κουλη απ τον Μεγαλο Νικο Γκαλη !

Κατα τον προσφιλη της τροπο η Νουδουλα, θελησε να κερδισει ψηφαλακια εκμεταλευομενη την αγαπη του Κοσμου για τον Νικο Γκαλη......
Το εχουν  κανει απειρες φορες με πολλους, που υπεκυψαν στο δελεαρ των προτασεων των κομματων της μεταπολιτευσεως.....
Ο Νικος Γκαλης ομως τους πεταξε στον καδο απορριματων.....
Διαβαστε λεπτομερειες παρακατω:



Διέψευσε τα σενάρια που εμφάνιζαν κλειδωμένη την υποψηφιότητά του στα ψηφοδέλτια της Α' Θεσσαλονίκης

Με μια ηχηρή διάψευση και αιχμηρή δήλωση κατά της Ν.Δ. ο Νίκος Γκάλης έκλεισε κάθε συζήτηση για ενδεχόμενη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Η σεναριολογία τροφοδοτήθηκε από δημοσιεύματα, τα οποία όμως ουδέποτε διέψευσε η Ν.Δ.

Ανάρτηση

Με μια οργισμένη ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής στράφηκε κατά όσων διακινούσαν και αναπαρήγαν αυτά τα σενάρια. Συγκεκριμένα έγραψε: «Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται». Και κατέληξε: «Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου. Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Ελληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».

Η υποψηφιότητα του Νίκου Γκάλη είχε γραφτεί ως επιθυμία της ηγεσίας της Ν.Δ. από πέρυσι το φθινόπωρο. Ωστόσο εσχάτως εμφανίστηκε ως κλειδωμένη, γεγονός που προκάλεσε την παραπάνω διάψευση.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ν.Δ. κάνει προσπάθεια να εντάξει τον πρώην μπασκετμπολίστα του Αρη και της Εθνικής ομάδας στις «γαλάζιες» λίστες, χωρίς αποτέλεσμα. Τον Νίκο Γκάλη είχε προσεγγίσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν την περίοδο που πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν ο Μιλτιάδης Εβερτ και η δεύτερη απόπειρα έγινε στις ευρωεκλογές του 2009.
https://diulistirio.blogspot.gr

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.