Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Οι δύο αυτοί τελείωσαν, ξεχάστε τους ! Ειπε για τους Στρατιωτικους αιχμαλωτους ο ξευτιλισμενος, ο Καταλαθος βολευτης Λεβεντης

Αυτα ειπε ο πλεον ξευτιλισμενος βολευτης της Ιστοριας.....
Ο Καταλαθος βολευτης ....
Ο Τελειωμενος , το λαθος της φυσεως !




Εξωφρενική δήλωση Λεβέντη για Έλληνες στρατιωτικούς: Οι δύο αυτοί τελείωσαν, ξεχάστε τους!
«Τελειωμένους» χαρακτήρισε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.

«Οι δύο αυτοί τελείωσαν. Ξεχάστε τους, πρέπει να τιμωρηθεί ο αρχηγός ΓΕΣ και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και όλοι αυτοί που έστελναν δύο άτομα περίπολο, ενώ η Τουρκία έστελνε επτά. Το έγκλημα είναι εκεί, όταν ο Ερντογάν απειλεί στέλνεις δύο απέναντι σε επτά; Τώρα γιατί ανέβασαν την περίπολο στα επτά άτομα; Αυτοί πρέπει να ξηλωθούν και να τιμωρηθούν όλοι. Όλοι οι Επικεφαλής και ο αρχηγός ΓΕΣ. Αν γνώριζαν ότι στέλναμε δύο άτομα, θα πρέπει να εκδιωχθούν» τόνισε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο Alpha 9,89.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε πως «κάποιοι ζούσαν για καιρό στην κοσμάρα τους, όλα τα καλύπτουμε».
http://reportplus.gr

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.