Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Εκδηλωσεις για το χασισι, επισημα πια, απο βολευτες.....







ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΝΤΑ!
Ο Καρανίκας προωθεί εκδήλωση βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για την Κάνναβη στην Ημαθία !

Αναδημοσίευσε στο Facebook την ανάρτηση της Φρόσως Καρασαρλίδου

Την εκδήλωση που διοργανώσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου προώθησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

Το γνωστό για την «αγάπη» του προς το θέμα κυβερνητικό στέλεχος αναδημοσίευσε στο Facebook την ανάρτηση της βουλευτού Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία καλεί σε εκδήλωση για τη φαρμακευτική και βιομηχανική κάνναβη στην απασχόληση και στην ανάπτυξη

Υπενθυμίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας έχουν ήδη παραχωρηθεί 1000 στρέμματα από την δημοτική αρχή για την κατασκευή μονάδας καλλιέργειας, παραγωγής και επεξεργασία ιατρικής κάνναβης.

Δείτε την ανάρτησή του:
http://www.makeleio.gr

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.