Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Κουμαντο, να κανεις στον μισθο σου Χαραμοφαισσα και οχι στο τι θα κανει την συνταξη, ο παππους και η γιαγια κυρα Καρακωσταινα

Εσενα το λεω που δεν σου φτανουν τα 7 χιλιαρικα να ζησεις.....
Καταλαβες Καρακωσταινα ;
Διαβαστε παρακατω και θα καταλαβετε γιατι την κραζω !



"Είναι λάθος μοντέλο ο συνταξιούχος να ταΐζει τα παιδιά και τα εγγόνια του... Είναι λάθος λογική ο συνταξιούχος να ζει τα παιδιά και τα εγγόνια του, πρέπει αυτά να δουλεύουν".

Όχι,δεν είναι η Λυμπεράκη,δεν είναι η Ξαφά ούτε ο Γιακουμάτος (που είχαν προβεί παλιότερα σε παρόμοιες δηλώσεις) που έκανε αυτή τη δήλωση.Είναι η..."αριστερή" Καρακώστα που, λίγο ή πολύ,κατηγορεί τους νέους ως...τεμπέλικα παράσιτα που ζουν με το χαρτζιλίκι από τη σύνταξη του παππού και τους παππούδες ως...τους κύριους υπαίτιους της μεγάλης ανεργίας των νέων μιας και τους συντηρούν με τις συντάξεις τους και τους κακομαθαίνουν σε βαθμό...τεμπελιάς!

Έχει δίκιο η Εύη να μιλάει έτσι.Άλλωστε,αυτή δεν έζησε (κι ούτε ξέρει πως είναι να ζεις) από τη σύνταξη του παππού και της γιαγιάς ούτε χρειάστηκε να ζήσει με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά της.Με...18 ακίνητα στο όνομα της και με δυο από τα καταστήματα της νοικιασμένα στο ΟΠΑΠ για να γίνουν μικρά καζίνο δεν χρειάστηκε να προσφύγει ούτε αυτή ούτε τα παιδιά της στους παππούδες των!

Υ.Γ. Που κρύβατε τόσο μισανθρωπισμό,τόσο φασισμό μέσα σας και δεν το είχαμε πάρει είδηση?

https://voiceofmacedonia.blogspot.gr

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.